Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
48 sonuçtan 41 ile 48 arası

Konu: Sunny C Board Tps Au Pw Star Fixed v5.8.184

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onuda yaptim gardas ya yine de olmadi
    halen *** updating diyor
    *** load defuld yapın daha sonra usihai kanlında 2dk bekleyin...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 7010dcız yazılımı attım fakat cihazda 8 işareti çıkıyor cihaz açılmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 7010dcız yazılımı attım fakat cihazda 8 işareti çıkıyor cihaz açılmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    cihazına yanlış H/W li yazılım atmışsın orjinal yazılımı yükle düzelir verdiğim linke bak h/w ne uygun yazılımı at sorun kalmaz...!!! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özkan kardeş teşekkürler, sorunu hallettim

arkadaşımın cihazı talimatlara göre atayım dedim fakat başarılı olamadım cihaz bilgilerini yazıyorum GÜNCEL OLAN hangi yazılımı atmalıyım

model :AT 7010DCIZ
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.01.A5
    LOADER:V2.1.9
    C.A:2.2.2

yardımların için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    özkan kardeş teşekkürler, sorunu hallettim

arkadaşımın cihazı talimatlara göre atayım dedim fakat başarılı olamadım cihaz bilgilerini yazıyorum GÜNCEL OLAN hangi yazılımı atmalıyım

model :AT 7010DCIZ
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.01.A5
    LOADER:V2.1.9
    C.A:2.2.2

yardımların için şimdiden teşekkürler
    cihazın 2mb ve a board bu yazılımlar olmaza ama kaon classicolar var onları dene daha iyidir onları yükleyebilirsiniz.. rica ederim ben teşekkür ederim 2 tane kaon classico veriyorum biri irdeto2 destekli diğeri ise irdeto2 yoktur tercih senin kolay gelsin...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili supersat yöneticileri sizlere teşekkür ederim bu güne kadar sitemize giremedim şifre yüzünden şimdilik bana gelen numaralarla girdim yeni şifremi degişik girmek istiyorum nası yapabilirim benim cihazım sunny 1030 12.03.A5 yardımcı olacak arkadaşlarım için şimdiden teşekkürler saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmetozayy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili supersat yöneticileri sizlere teşekkür ederim bu güne kadar sitemize giremedim şifre yüzünden şimdilik bana gelen numaralarla girdim yeni şifremi degişik girmek istiyorum nası yapabilirim benim cihazım sunny 1030 12.03.A5 yardımcı olacak arkadaşlarım için şimdiden teşekkürler saygılarımla.
    modülü iptal edip 12.01.A5 çevirip kaon classico yazılımı yükleyebilirsiniz....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni Yazılımlar verdiği için konu kilitlenmiş ve taşınmıştır !

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri