Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny C Board Tps Au Pw Star Fixed v5.8.184

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu buraya açmanıza gerek yoktu orada olanlar orada kalır....!!! arkadaş uğruna diyelim ama buraya yazmamanız gerekir pm atabilirdiniz. cihazla ilgili buaradada cevaplarınızı alabilirsiniz...!!!
    Neyse dostum artık orayı unutalım bütün çalışmalarımız bura icin ! Bizi takip edin !! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygili hocalarim yazilimdan unce kuru kafayi yukledim ve arkasindan yazilim atim ve aynen sari +mavi+yesil+menu bastim ardindan sari tusla defule yaptim ama yinede *** updating veriyor ne yapmam gerekiyor saygilarimla salikli kalin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygili hocalarim yazilimdan unce kuru kafayi yukledim ve arkasindan yazilim atim ve aynen sari +mavi+yesil+menu bastim ardindan sari tusla defule yaptim ama yinede *** updating veriyor ne yapmam gerekiyor saygilarimla salikli kalin
    menüye gir oradan sistem ayarlarına gir orada kanal kilitli var onu açık yap tamamdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çavuşözkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nagravision
    ID 05 01

00 : AA 8D F9 02 51 25 C3 7C
    01 : E1 79 45 70 7D 77 D8 F2

10 : AA 8D F9 02 51 25 C3 7C
    11 : E1 79 45 70 7D 77 D8 F2
    bu pw star dediğiniz acaba hangi uyduda ve hangi kanalları içeriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı crazyrock27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu pw star dediğiniz acaba hangi uyduda ve hangi kanalları içeriyor
    astra uydusunda alman kanallarının paketin adıdır...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine yureğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Doktorkadir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emeğine yureğine sağlık
    İyi Seyirler Dilerim !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım eline sağlık teşekkürler.iyi çalışmalar şuan sterm yazılımım çalışıyor . ilerki yazılımı yükleriz inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tannet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım eline sağlık teşekkürler.iyi çalışmalar şuan sterm yazılımım çalışıyor . ilerki yazılımı yükleriz inşallah.
    A board yazılımlar verilmeyecek classicoyu yükleyin veya streama devam edin !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menüye gir oradan sistem ayarlarına gir orada kanal kilitli var onu açık yap tamamdır
    onuda yaptim gardas ya yine de olmadi
    halen *** updating diyor

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri