REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Samsung D500'e PC'den MP3 Yüklemek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Samsung D500'e PC'den MP3 Yüklemek

Öncelikle herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.Sorunuma gelince arkadaşlar bende samsung d500 telefon var ben buna pc den mp3 yüklemek istiyorum ve bu konudada oldukça acemiyim.Ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimse bilmiyormu nasıl olduğunu arkadaşlar...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı terminator Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.Sorunuma gelince arkadaşlar bende samsung d500 telefon var ben buna pc den mp3 yüklemek istiyorum ve bu konudada oldukça acemiyim.Ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...

Telefon ile verilen bir data kablosu ile veya BLUETOOTH cihazı ile
    yapabilirsiniz.Benimde kullandığım bu cihazı öneririm

* 100 metrede çalışma olanağı
    * Bluetooth V 2.0 + EDR uyumlu
    * 3 Kat Hızlı (V 2.0)
    * Geliştirilmiş Veri Hızı 2.1 Mbps (EDR)
    * Düşük Güç Tüketimi
    * Telekomünikasyon Kurumu Onaylı
    * USB UHC1/OHC1 spec. 1.1
    * Class 1
    * Bluetooth uyumlu mobil telefonlarla beraber çalışma olanağı
    * Düşük güç tüketimi
    * Harici anten
    * Link modu: ACL and SCO
    * Datahızı: 723 kbps ACL; 64 b/s SCO
    * Sertifikasyon: FCC, CE , BQB
    * Hassaslık: [email protected]% BER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bu dediklerinden yok bende sadece pc ile telefonu birbirinie bağlayan usb kablosu var bununlada bir türlü telefona bağlanamadım her seferinde offline yazıyo....
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı terminator Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bu dediklerinden yok bende sadece pc ile telefonu birbirinie bağlayan usb kablosu var bununlada bir türlü telefona bağlanamadım her seferinde offline yazıyo....

peki pc ye telefonun usb kablosnun driverinı kurdunmu. kurduğun zaman zaten bilgisayarımın içinde telefonun hazızasını görmen lazım .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki pc ye telefonun usb kablosnun driverinı kurdunmu. kurduğun zaman zaten bilgisayarımın içinde telefonun hazızasını görmen lazım .
    Kurdum volkan kardeş ama bir türlü bağlanmıyo acaba telefondandamı bazı ayarları yapmam gerekiyo...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14 d 500

benimde telefonum d 500 benim laptopta kızılötesi ve bulutut aparatı ile yüklüyorum mp3 resim ve tel arşivi telefonun içini bile görebiliyorum hiç bir ayara gerek yok cihaz otomotik drver yüklüyor donanım bulundu diyor yükle diyom ileri ileri diyom bağlanıyor işlem tamam son ne istiyorsan mp3 yada resimtel arşivini yedekle ne istersen yap.kolay gelsin:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLDSMAN ustanın anlatığı gibi olur ama bende aynı telefondan bluetoth arıza verdi şimdi ise usb kablo arıyorum başkada yolu yok kardeş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ELimde Sub Zero Bluetooth Cihazı Var 13 Milyone aldım çok ucuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi bluetooth cihazı almak sanırım...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri