REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teekkur Teekkur:  0
Beeni Beeni:  0
10 sonutan 1 ile 10 aras

Konu: YU-MA-TU MX-series-дистанционно

Hybrid View

nceki Mesaj nceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanc Bilgi Mens

Standart YU-MA-TU MX-series-дистанционно

момчета аз сам от българия и си търся дистанционно за юмату-мх,никаде в бг.няма.има ли някой вазможност да ми изпрати?пи6ете ми на Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir. ,ili skype-jikata76.благодяря ви

Kullanc Bilgi Mens

Ben birey anlamadm anlayan arkadalar varm?

Kullanc Bilgi Mens

Valla benimde tek anladm mail adresi

Kullanc Bilgi Mens

evett evet mail adresi anlalyo ama gerisini anlamyoz anlayan yok mu acaba :49:

Kullanc Bilgi Mens

yazk arkada arka arkaya konu acm kimse dilini czememi cok ilginc ama yaz sitili sanki hic bieye benzemiyor gibi

Kullanc Bilgi Mens

Alnt jivko76 Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    момчета аз сам от българия и си търся дистанционно за юмату-мх,никаде в бг.няма.има ли някой вазможност да ми изпрати?пи6ете ми на Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir. ,ili skype-jikata76.благодяря ви
    -----------------------------------------------------------------------
    Anladm kadar ile YU-MA-TU MX Serisi uydu alcs iin uzaktan kumanda ihtiyac var. Bulgaristanda hi bir yerde bulamam. mkan olan var ise bana gnderebilir mi diye soruyo, yazmak ve iletiime gemek iin mail adreslerini bildirmi....

Kullanc Bilgi Mens

arkada nerli acaba

Kullanc Bilgi Mens

searching for remote control for yumatu mx in bulgaria. anyone any ide where i can find?

Kullanc Bilgi Mens

arkada bulgaristanl . mail gnderdim kendisine adres bildirsin diye . yardmc olmak istedim kendisine.yumatu mx iin bir kumanda istiyor. maalesef cevap bekliyorum arkadatan (hayde jivko 76 izpratimi adres za da ti izprata distantsionnoto)

Kullanc Bilgi Mens

Standart yumatu

tesekurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

u an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanc var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri