REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sinema bölümü hk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha sinema bölümü hk

iyi geceler arkadaşlar ;

ben sinema bölümünü göremiyorum
    acaba kaldırıldımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben daha önce hiç görmedim.varsa da kaldırılmış olabilir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

blade ben yerini buldum sayfanın en altında kapatılan konular var sinema bölümü kapatılmış testereyi okudum ama cevap yazamadım bence tekrar açılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben daha önce hiç görmedim.varsa da kaldırılmış olabilir
    evet sinema bölümü kaldırılmış mümkünse tekrardan bölüm açılabilirmi acaba tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet sinema bölümü kaldırılmış mümkünse tekrardan bölüm açılabilirmi acaba tşk
    Sinema bölümü kaldırılmasının sebebi.Yeterince ilginin az olması.Bir nevi forum reytiglerine kurban gitti diyebiliriz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ilgi azdı ama ben elimden geldiğince konu açmaya çalışıyordum
    sinemayı yakından takip ediyorum tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eger ilgi olacksa açalım ama ilgi yokk boışuna uğraş olcağı için kapatıldı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eger ilgi olacksa açalım ama ilgi yokk boışuna uğraş olcağı için kapatıldı..
    İlgi olmayınca birşeyleri koymanında anlamı kalmıyor yemek tarifleri bölümü vardı. en son mesaj 1 yıl önce yazılımış.Diğer x forumlar gibi her türlü içerik barındırmakta iyi olmuyor .Uyelerimiz bize kızabilir içerik ve ilgi yok ise bölüm mecbur kapatıyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlgi olmayınca birşeyleri koymanında anlamı kalmıyor yemek tarifleri bölümü vardı. en son mesaj 1 yıl önce yazılımış.Diğer x forumlar gibi her türlü içerik barındırmakta iyi olmuyor .Uyelerimiz bize kızabilir içerik ve ilgi yok ise bölüm mecbur kapatıyoruz..

ok.tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum eğer film tanıtacaksan kültür ve sanat bölümüne yazabilirsin yeni vizyona giren filmleri
    sonuçta sanat alanınada giriyor filmler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri