Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: sinema bölümü hk

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha sinema bölümü hk

iyi geceler arkadaþlar ;

ben sinema bölümünü göremiyorum
    acaba kaldýrýldýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben daha önce hiç görmedim.varsa da kaldýrýlmýþ olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben daha önce hiç görmedim.varsa da kaldýrýlmýþ olabilir
    evet sinema bölümü kaldýrýlmýþ mümkünse tekrardan bölüm açýlabilirmi acaba tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BLADE01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet sinema bölümü kaldýrýlmýþ mümkünse tekrardan bölüm açýlabilirmi acaba tþk
    Sinema bölümü kaldýrýlmasýnýn sebebi.Yeterince ilginin az olmasý.Bir nevi forum reytiglerine kurban gitti diyebiliriz..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

blade ben yerini buldum sayfanýn en altýnda kapatýlan konular var sinema bölümü kapatýlmýþ testereyi okudum ama cevap yazamadým bence tekrar açýlmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ilgi azdý ama ben elimden geldiðince konu açmaya çalýþýyordum
    sinemayý yakýndan takip ediyorum tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eger ilgi olacksa açalým ama ilgi yokk boýþuna uðraþ olcaðý için kapatýldý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eger ilgi olacksa açalým ama ilgi yokk boýþuna uðraþ olcaðý için kapatýldý..
    Ýlgi olmayýnca birþeyleri koymanýnda anlamý kalmýyor yemek tarifleri bölümü vardý. en son mesaj 1 yýl önce yazýlýmýþ.Diðer x forumlar gibi her türlü içerik barýndýrmakta iyi olmuyor .Uyelerimiz bize kýzabilir içerik ve ilgi yok ise bölüm mecbur kapatýyoruz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýlgi olmayýnca birþeyleri koymanýnda anlamý kalmýyor yemek tarifleri bölümü vardý. en son mesaj 1 yýl önce yazýlýmýþ.Diðer x forumlar gibi her türlü içerik barýndýrmakta iyi olmuyor .Uyelerimiz bize kýzabilir içerik ve ilgi yok ise bölüm mecbur kapatýyoruz..

ok.tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum eðer film tanýtacaksan kültür ve sanat bölümüne yazabilirsin yeni vizyona giren filmleri
    sonuçta sanat alanýnada giriyor filmler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri