Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MSN de hata gösteriyor Yardım lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MSN de hata gösteriyor Yardım lütfen

Simdiye kadar oluyordu msn i acmak istedigimde yeni sürümü yükleyin dedi ve acmadi.Bende yeni sürümü yükledim ve basarili oldum ama bir arkadasa biseyler yazmak icin tikladim olmadi ve hata gösterdi.bu kisiyle kontak kurulamadi ve sonra yeniden tekrar denayin diyor.acaba nedeni ne olabilir,acilen yardim sagolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde proramı kaldır ve tekrar ama güncel değilde direk setup dosyasını windows live messenger'i kur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı necmi61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Simdiye kadar oluyordu msn i acmak istedigimde yeni sürümü yükleyin dedi ve acmadi.Bende yeni sürümü yükledim ve basarili oldum ama bir arkadasa biseyler yazmak icin tikladim olmadi ve hata gösterdi.bu kisiyle kontak kurulamadi ve sonra yeniden tekrar denayin diyor.acaba nedeni ne olabilir,acilen yardim sagolun.
    Arkadaşım msn i proğ. ekle kaldırdan kaldır.bir önce ki sürümüne geri dönecektir.Eğer tamamen silinirse msn.com.tr den idirir yüklersin .
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende windows live yüklü fakat yine de yeni sürüm yükleyin diyor.ben yüklemedim virüs dosyası olabilir diye ama eski msn'yi de yeni sürümü yüklemeden açmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende windows live yüklü fakat yine de yeni sürüm yükleyin diyor.ben yüklemedim virüs dosyası olabilir diye ama eski msn'yi de yeni sürümü yüklemeden açmıyor.
    bugünlerde yeni sürüm yükleyin diye evet hayır gelmekte

ben 12 bilgisayara atacağım ilk iki bilgisayarda problem daha görmedim eğer daha sonra hata verirse bilemem ha unutmadan çoklu olarak'ta açıyorum !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugünlerde yeni sürüm yükleyin diye evet hayır gelmekte

ben 12 bilgisayara atacağım ilk iki bilgisayarda problem daha görmedim eğer daha sonra hata verirse bilemem ha unutmadan çoklu olarak'ta açıyorum !!!

bilgi için teşekkür ederim.bende yüklüyorum.sorun olursa yazarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bende de oldu evet dedim yukledim 2 gundur kullanıyorum herhangi bi sorunla
    karsılasmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya olmuyor kafayi yiycem.kaciliyor kimseye yazamiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

msn kaldır dıskının temızle sonra tekra kur sorun kalmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Hala 7.5 kullanıyorum ikiside aynı işi görüyor.Kafam rahat hiç sorunumda yok.Ne demişler ne varsa eskilerde var.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri