Emre'nin çok tartýþýlan hareketini kimin için yaptýðý ortaya çýktý.Spor basýný iki gündür, Milli Takýmýmýz'ýn Macaristan'ý 3-0 maðlup ettiði karþýlaþmada Kaptan Emre Belözoðlu'nun atýlan gollerden sonra basýn tribününe yaptýðý 'kol' hareketini tartýþýyor. Belözoðlu'nun yaptýðý bu harekete spor dünyasýndan büyük tepki gelmiþ ve Milli oyuncumuz da bu hareketin ardýndan; 'O hareketi bir kiþiye yaptým, o kiþi de kendini biliyor' demiþti. Þimdi herkes bu ismi merak ediyor.
Hürriyet Gazetesi yazarlarýndan Cengiz Semercioðlu'nun bugün köþesinde yer alan yazýsýna göre Emre, bu hareketi Milliyet yazarý Mehmet Demirkol'a yaptý.
Cengiz Semercioðlu'nun bugün bu konuyla ilgili yazdýðý yazýsý þöyle:
Emre'nin hareketi Mehmet Demirkol'a
Milli takýmýn hem Malta hem de Ýnönü'deki maçýný tribünde izledim. Fatih Terim'e gösterilen tepkinin abartýlý olduðunu, Fatih Hoca'nýn "Ders almam, veririm" sözünün haklýlýðýný da dün Macaristan maçý öncesinde yazmýþtým.
Erken eleþtirilerin takýmý nasýl gerdiðini sahada Emre'nin yaptýðý haraketle gördük. Ýkinci yarýda sahaya çýkýp takýmý ateþleyen Belözoðlu kalitesini dosta düþmana gösterdi.
Ýlk golü attýrdýktan sonra da basýn tribününe dönüp kol hareketi yaptý.
Bu hareketi kime yaptýðýnýn anlaþýlmadýðýný yazýyor gazeteler.
Oysa o kadar belliydi ki hareketin adresi; Baþta Milliyet yazarý Mehmet Demirkol olmak üzere tüm spor basýnýydý.
Çünkü Mehmet Demirkol, Emre için maçtan bir gün önce; "Güvenilmez bir oyuncu, gün geçtikçe sýradan bir futbolcu oluyor" diye yazmýþ, milli takýmýn Emre'siz kurulmasý gerektiðini söylemiþti.
Þimdi spor basýný Emre'nin hareketini abartýlý buluyor. Ben de en çok buna þaþýyorum; Eleþtiriyi abartanlarýn Emre'nin hareketini abartýlý bulmasýna..."

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri