Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Mehmet Demirkol o gazeteci ben deðilim.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Mehmet Demirkol o gazeteci ben deðilim.

Emre'nin açýklamasýnýn ardýndan, o kiþi kim sorusunu kendisinin de çok merak ettiðini, sabah Hürriyet gazetesindeki anonsu görünce, merakla Cengiz Semercioðlu'nun yazýsýný okuduðunu ve kendi ismini görünce oldukça þaþýrdýðýný söyleyen Mehmet Demirkol, "Cengiz Semercioðlu'nun kaynaðý kimdir, kim söylemiþtir, bilmiyorum ama o kiþi ben deðilim. Cengiz Semercioðlu nasýl bir gazeteci olduðunu gösterdi" dedi.
    Macaristan maçý öncesi yazdýðý yazýnýn çok sert bir yazý olmadýðýný, Malta maçý sonrasý milli takýmý bir tek kendisinin deðil, herkesin sert þekilde eleþtirdiðini söyleyen Demirkol, "Emre böyle bir yazýya böyle bir tepki veriyorsa, bu onun çok zayýf olduðunu gösterir" dedi. Emre'nin o hareketi tüm basýna yaptýðýný, gelen tepkiler üzerine kývýrdýðýný söyleyen Mehmet Demirkol "Cengiz Semercioðlu'nu tanýmam. Bu hareketi de üstüme almadým. Emre'ye sordu da “Evet o hareketi Mehmet Demirkol’a yaptým'' cevabýný mý aldý? Semercioðlu, bir yazýnýn nasýl yazýlmamasý gerektiðini ortaya koydu. Kendisini ciddiye almýyorum." dedi. Demirkol sözlerini þöyle sürdürdü: "Emre çok haklýysa çýkýp ‘ben bu hareketi þu kiþiye yaptým’ demeli. Nerede o cesaret. Eðer Emre takýmda olmasýn diyenlere o hareketi yapacaksa, Newcastle’ýn hocasý Allardyce’a hangi hareketi yapacak? Ona da yapsýn bir hareket görelim bakalým."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emre yapmamalý böyle hareket

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu güncelliðini kaybettiðinden kapatýlmýþtýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri