Bursaspor baþkaný: Buraya kadarmýþ

Bursaspor Baþkaný Ali Karasu, olaðanüstü genel kurul kararýnýn ardýndan yaptýðý açýklamada, "Buraya kadarmýþ' dedi. Teknik dirtektör Bülent Korkmaz ise kararýný verdi..

Vakýfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz ve teknik heyetle bir toplantý yapan Baþkan Karasu, daha sonra yaptýðý açýklamada, þunlarý kaydetti: "Aldýðýmýz görevi en iyi þekilde yapabilmek için çaba gösterdik. Ancak bazý kesimler bu çalýþmalarýmýza takoz koydu. Yönetimde kriz çýktý. Huzursuzluk had safhaya ulaþtý. Bu geliþmelerden teknik heyetimiz de olumsuz etkilendi. Biz de olaðanüstü genel kurul kararý aldýk. Baþka çaremiz kalmadý çünkü. Yönetimi eleþtirenlerin, çalýþmalarýmýza takoz koyanlarýn gözü aydýn olsun. Teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardýmcýlarýndan, yeni yönetim belirleninceye kadar görevlerini sürdürmelerini rica ettim. Kararý kendileri verecekler."

Futbolcularýn paralarýnýn ödenmemesi konusunda ise Karasu, "Kendilerine 800 bin YTL'lik ödemeyi bugün yapacaðýmý, kalan bölümü de önümüzdeki çarþamba günü yapacaðýmý söylediðim halde idmana çýkmadýlar. Ama onlarý affettim." diye konuþtu.

KORKMAZ: "KARARIMI VERDÝM, ÝSTANBUL BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESPOR MAÇINDAN SONRA AÇIKLAYACAÐIM"

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, bu þartlarda kararýný Ýstanbul Belediye maçýndan sonra açýklayacaðýný belirterek, "Ancak alacaðým karara herkes saygýlý olmalý" dedi.

Korkmaz, þu açýklamalada bulundu: "Baþkan Karasu görevini kongreye kadar sürdüreceðini söyledi ve benden de görevimi devam ettirmemi rica etti. Divan Kurulu baþkan ve üyeleri, Baþkan Karasu, 2. Baþkan Osman Çelik ve diðer yönetim kurulu üyeleri görevimi sürdürmemi istediler. Bu geliþmelerden sonra aslýnda kararýmý verdim, ancak pazar günü Ýstanbul Büyükþehir Belediye ile deplasman maçýmýz var, bu yüzden kararýmý þimdi açýklamak istemiyorum. Bu maçtan sonra kararýmý açýklayacaðým. Ancak, açýklayacaðým karara herkesin saygýlý olmasýný istiyorum. Ben nasýl ki, futbolcularýmýn idmana çýkmama kararýna, yönetim kurulunun olaðanüstü genel kurul kararýna saygý duyuyorsam, tüm kesimler benim alacaðým karara da saygýlý olmalý"
Cihan