draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sevgili arkadasım böyük ihtimalle sen modül yazılımı al 96 dosyasını yükle cünkü noav hatası böyle düzelir saolasın kardeş birde onu deneğeğim bir o kalmıştı.inşallah düzelir.ilgilerinize teşekkürler
http://img257.imageshack.us/img257/9139/e68orf4m.gif
zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. saolasın kardeş birde onu deneğeğim bir o kalmıştı.inşallah düzelir.ilgilerinize teşekkürler hangi yazılımı yüklediniz no/av hatası verdi yazarmısınız....!!!
ACİL YARDIM 12.03.a5 alıcıma 16.09 kaon yazılımı yükledim makina açılıp kapanıyor neyapmam gerekiyor
hbasaran2002 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ACİL YARDIM 12.03.a5 alıcıma 16.09 kaon yazılımı yükledim makina açılıp kapanıyor neyapmam gerekiyor Gerekli cevap @volkan arkadaşımız tarafından verildi !
tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yani Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. no av yazılımı atıp denediniz mi?. tesekkürler ustam
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri