Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny acil yardım

sevgil üstadlar elimde AT7011 cihaz var.donma yapmaktaydı .fabrika ayarlarına dönüp -12731/v/3333 dende arama yapmayı düşünüyordum.fakat fabrika ayarlarına döndüğümde hiç sinyal seviyesi gelmemekte ne yapmam konusunda bilgilendirebilirmisiniz.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgil üstadlar elimde AT7011 cihaz var.donma yapmaktaydı .fabrika ayarlarına dönüp -12731/v/3333 dende arama yapmayı düşünüyordum.fakat fabrika ayarlarına döndüğümde hiç sinyal seviyesi gelmemekte ne yapmam konusunda bilgilendirebilirmisiniz.
    Diseq ayarlarını kontrol edin !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diseq ayarlarını kontrol edin !
    teşekkürler üstad.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler üstad.
    Rica ederim !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bende de bir sorun var sunny 12.03.a5 var sinyal var nov hatası veriyor ne yaptımsa düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bende de bir sorun var sunny 12.03.a5 var sinyal var nov hatası veriyor ne yaptımsa düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim
    Yazılımdan sonramı oldu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır ustam recevirin kapatıp açmıştım ondan sonra oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır ustam recevirin kapatıp açmıştım ondan sonra oldu
    Yeni yazılım atıp denediniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yani Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. no av yazılımı atıp denediniz mi?.
    Konu tike® tarafından (16-09-2007 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadasım böyük ihtimalle sen modül yazılımı al 96 dosyasını yükle cünkü noav hatası böyle düzelir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri