REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Digitürk 11637H 30000 Sorun var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digitürk 11637H 30000 Sorun var

Selam arkadaslar,

Modülle Almanya'dan Digitürk bakiyorum,yani üyeyim ama bu frekansda sorun var 11637H 30000 bütün kanallarda ariza gözteriyor yani ekran donuyor veya kareler olusuyor,sorun nedir acaba,diger kanallarda sorun yok.

eger e-mail atarsaniz sevinirim

Konu Simba tarafından (16-09-2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: e mail yasak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda o frekansta sorun yok ben rahat seyrediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metrofm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaslar,

Modülle Almanya'dan Digitürk bakiyorum,yani üyeyim ama bu frekansda sorun var 11637H 30000 bütün kanallarda ariza gözteriyor yani ekran donuyor veya kareler olusuyor,sorun nedir acaba,diger kanallarda sorun yok.

eger e-mail atarsaniz sevinirim
    çok kuvvetle muhtemel lnb arızası....daha düşük ihtimal lnb pozisyonu ve çanak yönü oynamış...en düşük ihtimalde orada şu anda -eğer varsa- yağan yağmur yada çok kapalı havanın etkisi....:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş yakınlarda telis telefon varsa ondan yapar eger varsa fişini çek ve dene bende o problemle karşılaştım. Telsizin fişini çekince gayet güzel.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elenbi veya çanak ayarında sorun vardır bende güzel çaışıyo ve izliyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zirvecep galiba senin dedigin dogruydu, telsiz tel., sorun yaratmis, suanlik hicbir sorun yok, tesk. ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb ayarını 11700 den 11600 e çek düzeliyor... telsiz telefonunuda rahatlıkla kullanabiliyorsun o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede donma oluyor adana dan 120 lik çanağım var modüllü aboneyim crea marka recever var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 170 cm çanak var aynı sorun bendede var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri