1. Şık tabiki+bana gore(Milli Sınırlar vede Cumhiriyetimizin korunması)
Üniter devlet yapısının korunması ve devam ettirilmesi
Ekonomik istikrarın ve AB uyum yasalarının devamlılığının sağlanması
1. Şık tabiki+bana gore(Milli Sınırlar vede Cumhiriyetimizin korunması)
ab uyum yasalarına devam diyorum ..çünkü,kendi içimize kapanık yaşarsak.....şu anda olduğu gibi bir arpa boyu yol alamayız...
artık,eski ceberrut devlet anlayışını bir tarafa koyup....demokrasiyi keşfetmeliyiz..
o zaman daha çok halkı ve devleti koruruz......
bencede üniter devlet yapısının korunmasıdır
Bana göre kısa vadede ülkenin üniter yapısının korunması ve bunun devamı için uğraşılması,uzun vadede de kendi kendine yetebilen bi ülke haline gelebilmesi....
nerden çıktı bu saoru ne kadar gereksiz ve artniyetli bi soru çok saçma buldum bu soruyu ama üniter yapının korunması yönünde oy kullandım
(anlayan anladı)
ab nin bizi alacağını sanmak ahmaklıktır.çünkü tansu çillerin imzaladığı gümrükbirliği ile ab istediği herşeyi elde etmiştir.serbest dolaşımsız ve desteklerin sıfırlandığı ab ye üye olmanında hiçbir esprisi yoktur.devlet olmazsa aşiret durumuna düşeriz devlete ceberrut diye hitap etmek ve saldırmak için hangi ab fonlarından beyniniz yıkandı bilmiyorum ama bu ankete veriler oy oranları ile akp nin aldığı iddia edilen oy oranları arasındaki tezata dikkatinizi çekerim.norveç visviçre bütün davetlere rağmen niçin hiçbirşekilde ab ye girmiyor hiç düşündünüzmü acaba.ab ye evet demek vatanın bölünmesine-yabancılara toprak satışına-telkom-tüpraş-petkim-havaalanları-limanlar-çimento ve şekerfabrikaları-bankalar-maden ve petrolsahaları-şimdide nehirlerimiz-elektrik santrallarımız-barajlarımız ve göllerimiz in abd-ab-siyonist global sermayeye peşkeş çekilmesine evet demektir yani vatanın satılmasına evet demektir.mandacı global sermayenin işbirlikçisi iktidar partisi işte bu nedenle vatanı satıp ab ye giriyoruz görüşmeler sürüyor diye milleti uyutuyorlar.vatan namustur satılmaz.müslüman olan vatanını satarmı.her sakallıyı hacı sanmayın.papazların da sakalı var.bu gün bu emperyalist işbirlikçilerinin iktidarında maalesef vatandaşımız herçeşit medya ile (mütareke basını ile) iğfal edilmekte ve doğru düşünmeleri engellenmektedir.mhp ve chp de biz akp den daha iyi emperyalist işbirliği yaparız diyorlar.herkes gözünü iyi açsın ve düşünsün:acab tarihte bu güne kadar niye 16 türk devleti kuruldu ve nasıl neden yıkıldı.neymiş fert başına gelir artacakmış.ya bağımsızlık ve atatürk devrimleri ne olacak? en son olarak bir atasözü:ayıdan post;gavurdan dost olmaz. (ab yolunda bize zorluk çıkarmasın düşüncesiyle yunanistana yalakalık için 'yabancı damat' dizisini çevirten ve angut angut hiç rahatsız olmadan seyredenlere ithaf olunur). herkesi son 500 yıllık tarihimizi çok iyi okumaya ve düşünmeye davet ediyorum.
Evet Tabiki üniter Devlet Yapimizi ölünceye Kadar Koruyacağiz.bakin Avrupaya Onlar Dahi Bize Sattirip özelleştirdiler Ama Onlar Kendilerininkini Kamulaştiriyor. Yabanciya Satişi Yasakliyolar.
AB uyum yasaları Türk'ün ve Türk devletinin yararına olmadığı ortada.Adamlar ortaçağın haçlı zihniyetini aynen devam ettiriyorlar.Amaçları bizi AB'ye almak değil,Türkiye'yi parçalamak ve Türk'ü yok etmektir.
oyumu ab için kullandım.şu an zaten birlik beraberlik içindeyiz.ne olursa olsun herşeye göğüs geriyoruz ve dimdik ayaktayız.zaten korunmuş olan sımsıkı bağ oluşmuş olan bir ülkede dahada sıkı tutmanın yararı olacağını düşünmüyorum.artık azda olsa ab işlerine girmeye çalışmalıyız.eski kafa ile düşünüp ab bizi yok edecek gibi bir düşünce ile yaşayamayız.o zaman avrupadaki bütün ülkeler girmezdi.ab demek en az 2 kat daha süper bir yaşam kaliteli hayat demektir bana göre...
aynen katılıyorum.hala abcileride anlamıyorum,neden ab ciler.şimdi ülkeyi kendimizle özdeşleştirelim.öyle veya böyle borçlarımız oluyor.bunları çalışarak veya kaynak oluşturarakmı ödüyoruz.yoksa maddi manevi ne varsa satar öderimmi diyoruz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri