bana göre en büyük etken
Ekonomik istikrarın ve AB uyum yasalarının devamlılığının sağlanması
Teşekkur: 0
Üniter devlet yapısının korunması ve devam ettirilmesi
bana göre en büyük etken
tabiki üniter devlet yapısının korunması
ab.ye bizden sonra katılan devletlere var bizi hala bekletip ,bizden taviz iştiyorlar
özelleştirme adı altında telekom,tupras,petkim havaalanları,nın hisseleri,nin buyuk çogunlugu yabancıların elinde,babalar gibi satarım,diyen bir zihniyet var
inşallah filistine dönmeyiz
bizim ülkenin sorunu ikiside.fakat parçalanmış,kaos içindeki bir ülkede zaten ekonomiden söz edilemez.sanırım.
Devletimizin üniter yapısını koruyamadıktan sonra, AB' ye girsek ne olur, girmesek ne olur. Bağımsızlığımız bence herşeyden önemli. Ancak şu an tam bağımsız mıyız? O da şüpheli...
1.şık bence
Ekonomik özgürlüğü olmayan milletler hiç bir zaman özgür değildir.Omanlının nasıl yıkıldığına bir bakın .kafatascılığa ve dinin siyasete alet edilmesine karşıyım.ne zaman okumuş bir millet oluruz o zaman bu ülke ilerler.ŞİMMDİKİ durumda bu ülkede iki tip insan var.1.cısı okur yazar olanlar.2cisi ise okumuş olanlar ne zaman herkes okumuş olur o zaman bir yerlere geliriz.bu millet ancak kendisi korur bize bizden başka yardım eden olmaz iyi okuyalım.AB istiyor diye değil, biz yasalarımızı kendimiz milletimizin iyi yaşamı için değiştirelim.benim kendi görüşümdür türk milletinden daha zeki bir millet yoktur...
Konu uzayelek tarafından (18-09-2007 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.
halkın üzerinde ne baskı var kardeşim.%10 seçim barajı olan ve siyasi partilerde lider diktatörlüğü olan dolandırıcı-çeksenet sahteciliği olam milletvekillerine bile dokunulmazlık verilen bir ülkede ne demokrasisinden bahsediyorsunuz?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri