REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size göre Türkiye'nin ve Türk halkının en önemli yükümlülüğü nedir??

Katılımcı sayısı
215. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Üniter devlet yapısının korunması ve devam ettirilmesi

165 76.74%
  • Ekonomik istikrarın ve AB uyum yasalarının devamlılığının sağlanması

50 23.26%
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
59 sonuçtan 51 ile 59 arası

Konu: Size göre Türkiye'nin ve Türk halkının en önemli yükümlülüğü nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herşeyi satacağım babalar gibi satacağım,parasını versinler çanakkale şehitliğini bile satarım diyen bu bacak kosti emperyalist uşağı ve siyonist global sermaye yalakasına ve onun partisine ve onlara oy verenlere ...... en iyi dileklerimi mi sunayım.
    akp mi.akp kim ki ona oy veriyim ben.ben akp ye oy versem ab ye nie girmek isteyim.akp ile girilecek ab hiç girmesin daha iyi.burda sadece öylesine bir anket yapılmış.200 kadar oy varsa 50 tane ab oyu var ama benden başka kimse ab ye girek dememeiş.dememki bazıları oyu veriyor ama vermedim diyor.burdada hali ile tek ben görükünce akp sinirinizi benim üzerimde boşaltmaya çalışmışsınız ama akp ile işim fln yok benim yanlış tahmin yapmışssınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Sende Haklısın

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    akp mi.akp kim ki ona oy veriyim ben.ben akp ye oy versem ab ye nie girmek isteyim.akp ile girilecek ab hiç girmesin daha iyi.burda sadece öylesine bir anket yapılmış.200 kadar oy varsa 50 tane ab oyu var ama benden başka kimse ab ye girek dememeiş.dememki bazıları oyu veriyor ama vermedim diyor.burdada hali ile tek ben görükünce akp sinirinizi benim üzerimde boşaltmaya çalışmışsınız ama akp ile işim fln yok benim yanlış tahmin yapmışssınız...
    Arkadaşım sende haklısın. Baksanıza etrafınıza bir Allah'ın kulu ben AKP'ye verdim diyor mu? O zaman bu ikinin biri kim aceba? Yoksa ben miyim? Evet, evet benim canım. Yoksa o %47 nasıl olurdu değil mi?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim üzerimdeki enbüyük baskı bu iktidarın maliye bakanının 2004 model doblo arabamdan aldığı yıllık:800YTL vergi+130YTL vize harcı heryıl.millete sadaka ve rüşvet yandaşlara ise komisyon dağıtacaklar benim vergim ile.
    ne zaman kendinizi deyilde ülkenizi düşünürseniz o sizin üzerinizdeki vergi yükü kendiliyinden ortadan kalkacaktır.benim bahsettiğim baskı yanılmıyorsam genel olarak anlaşıldı fakat dalgaya alındı bahsetmiş oldugum baskı'yı sayın eski genel kurmay başkanı açıklamıştı.Askeri darbe baskısı bir ülke düşününki halka gidelim deniliyor halka gidiliyor halk öyle bir tokat atıyorki hepsi sersem tavuk gibi dolaşıyor kendilerine gelincede hemen halkın karşısına Asker'i dikmekten utanmıyorlar ve işin acı tarafı bu darbe çıgırtkanı entel takımı gazete ve üniversite çevresinden çıkıyor vah benim ülkem vah özgürlüğün kalesi olan üniv rektör ve dekanları tarafından darbe çagrısı yapılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sende haklısın. Baksanıza etrafınıza bir Allah'ın kulu ben AKP'ye verdim diyor mu? O zaman bu ikinin biri kim aceba? Yoksa ben miyim? Evet, evet benim canım. Yoksa o %47 nasıl olurdu değil mi?
    Saygılar.
    O %47 İçinde ben varım ülkemin geçmişini ahmakça idolojik kaos'tan çıkararak önü açık ve aydınlık Muasır medeniyetler seviyesine çıkaracagına inandıgım Ak Parti'ye oyumla destek verdim
    AB ye karşı olmamın nedeni inanmadıgım için samimi bulmadıgım için onların hrıstıyan kulubü oldugu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Seni Kınıyorum

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne zaman kendinizi deyilde ülkenizi düşünürseniz o sizin üzerinizdeki vergi yükü kendiliyinden ortadan kalkacaktır.benim bahsettiğim baskı yanılmıyorsam genel olarak anlaşıldı fakat dalgaya alındı bahsetmiş oldugum baskı'yı sayın eski genel kurmay başkanı açıklamıştı.Askeri darbe baskısı bir ülke düşününki halka gidelim deniliyor halka gidiliyor halk öyle bir tokat atıyorki hepsi sersem tavuk gibi dolaşıyor kendilerine gelincede hemen halkın karşısına Asker'i dikmekten utanmıyorlar ve işin acı tarafı bu darbe çıgırtkanı entel takımı gazete ve üniversite çevresinden çıkıyor vah benim ülkem vah özgürlüğün kalesi olan üniv rektör ve dekanları tarafından darbe çagrısı yapılıyor
    Seni kınıyorum arkadaşım. Burda fikrlerini açıklayabilirsin ama AKP oy vermeyenleri " sersem tavuğa" benzetmeni aynen sana iade ediyorum. Yazacaksan adam gibi yaz. Ona buna hakaret etme yeri değil burası.
    Esas askeri darbeyi bu gidişle o çok beğendiğin AKP getirecek darbeyi, ülkenin başına bela olarak, bu gidişle. Bu yazılarını sana o zaman sorarlar.
    Lütfen yazılarımızı daha dkkatli ve özenli yazalım.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (21-09-2007 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu kesinlikle siyasi tarafa çekmeyin anket başlığını ve soruyu dikkatlice okuyun ve ona göre yorum yapın lütfen!!!!
    aksi halde siyasi partilerle ilgili olan tüm mesajlar silinecektir bilginiz olsun !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seni kınamak bile kınama fiiline hakarettir....

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    edep dışı bu yorumundan dolayı seni kınıyorum...sen hangi hakla başta benim şahsım olmak üzere buradaki birçok vatansever arkadaşımıza 'kendinizi değilde ülkenizi düşünürseniz' diyebilecek cüreti buluyorsun....kimsin sen???künyen nedir?? bizden dahamı fazla vatanseversin??esas olarak sen bölücülük yapıyorsun...aklın sıra ilk mesajında ayrımcılık yapacaktın,baktın yemiyor,şimdi kıvırdın silahlı kuvvetler öyleymişte böyleymişte....ne yapacaktı peki bu insanlar???hepsi de teslimmi olacaktı siyonizm ve emperyalizm uşağı olan hükümet yalakalarına???yok öyle yağma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    edep dışı bu yorumundan dolayı seni kınıyorum...sen hangi hakla başta benim şahsım olmak üzere buradaki birçok vatansever arkadaşımıza 'kendinizi değilde ülkenizi düşünürseniz' diyebilecek cüreti buluyorsun....kimsin sen???künyen nedir?? bizden dahamı fazla vatanseversin??esas olarak sen bölücülük yapıyorsun...aklın sıra ilk mesajında ayrımcılık yapacaktın,baktın yemiyor,şimdi kıvırdın silahlı kuvvetler öyleymişte böyleymişte....ne yapacaktı peki bu insanlar???hepsi de teslimmi olacaktı siyonizm ve emperyalizm uşağı olan hükümet yalakalarına???yok öyle yağma
    benim kim oldugumun aslında çokda önemi yok ama madem sordunuz izah edeyim. ben Erzurum'luyum Elhemdülillah MÜslüman Bir oguz Türkü'yüm ve orjinal Türk'üm karışıklık olmadan.Askerliğimi 1990 yılında Mardinde yaptım pkk'ya karşı savaştım bu ülke için canım feda umarım buraya kadar anlaşmışızdır.ayrıca senin benden daha fazla vatansever oldugunu düşünmüyorum.Kıvırma kelimesini aynen iade ediyorum ben kıvırmadım ve kıvırmam kurallar çerçevesinde yazmaya fikirlerimi anlatmaya çalışıyorum.Bende beni kınayanları kınıyorum.benim burada asıl belirtmek istediyim es geçilerek konu farklı yönlere çekildi.Burada asıl konu demokrasi demokrasilerde insanlar gelişir ve zenginleşir demokrasi olmassa bir dönem yapıldıgı gibi saltanatlarını saglamlaştırmak için etkili ve yetkili olanlar halka karne ile ekmek verirken diğer taraftan binlerce ton tahılı denize dökerler demokrasi olmaz ise devlet içinde kadrolaşma mayfalaşma hırsızlık bozgunculuk ayyuka çıkar ülkenin ülkesini seven insanları birbirine kırdırılır 1980 12 eylül darbesinden önce 20 bin vatan evladı öldürüldü ama sag ama sol onların hepsi vatanını seviyordu buna inanıyorum. soruyorum şimdi ne olduda 1 günde bu ülkede terör bitti düşünün ve araştırın bakalım altında ne bulacaksınız. Bu gün yapılmaya çalışılan oyuna hep beraber alet olmamaya bakalım müslüman laik çatışmasına çekilmeye çalışıtıgın görmüyormusunuz birilerinin.Akıllı olalım öyle yada böyle bizler bu ülkenin insanlarıyız bizlerin dedeleri öldü Çanakkale'de Sakarya'da Erzurum'da Maraş'ta Antep'te Akıllı olalım Irak'a dönmeyelim kardeşin kardeşi katlettiği 70 li yıllara dönmeyelim
    saglıcakla kalın
    Konu tracker1 tarafından (22-09-2007 Saat 06:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankette tartışmalar oldugunu Konu kapanmıştır..

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri