REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size göre Türkiye'nin ve Türk halkının en önemli yükümlülüğü nedir??

Katılımcı sayısı
215. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Üniter devlet yapısının korunması ve devam ettirilmesi

165 76.74%
  • Ekonomik istikrarın ve AB uyum yasalarının devamlılığının sağlanması

50 23.26%
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Size göre Türkiye'nin ve Türk halkının en önemli yükümlülüğü nedir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz buldukta torunlarımızmı kaldı.biz yaşıyormuyuz sanki dostum.yiyiyonuz,içiyonuz,bak burdada kafanıza göre paranoya üretiyonuz,gül bahçesinde diken olmayın diyorlar zahir.yok aga bu böyle gitmez.gidersede gitmez.bakalım hayırlısı
    hadi bizi boşver...ben dayanmışım 30 yaşına,siz dayanmışsınız 40 yaşına...ama yeni doğan sebi sübyanın ne günahı var bu işte...Allah'ın en güzel lütfu olan yeni doğan bebekler öyle bi ülkede dünyaya geliyolarki;doğar doğmaz borç batağının içinde,boynunda emperyalist boyunduruğu....uff yawww...hakkaten düşündükçe içim kararıyo....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hadi bizi boşver...ben dayanmışım 30 yaşına,siz dayanmışsınız 40 yaşına...ama yeni doğan sebi sübyanın ne günahı var bu işte...Allah'ın en güzel lütfu olan yeni doğan bebekler öyle bi ülkede dünyaya geliyolarki;doğar doğmaz borç batağının içinde,boynunda emperyalist boyunduruğu....uff yawww...hakkaten düşündükçe içim kararıyo....
    allah büyüktür.içimiz kararıyor.inşallah dışımız. geleceğimiz,bebelerimiz aydınlığa garkolur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri