benim kim oldugumun aslında çokda önemi yok ama madem sordunuz izah edeyim. ben Erzurum'luyum Elhemdülillah MÜslüman Bir oguz Türkü'yüm ve orjinal Türk'üm karışıklık olmadan.Askerliğimi 1990 yılında Mardinde yaptım pkk'ya karşı savaştım bu ülke için canım feda umarım buraya kadar anlaşmışızdır.ayrıca senin benden daha fazla vatansever oldugunu düşünmüyorum.Kıvırma kelimesini aynen iade ediyorum ben kıvırmadım ve kıvırmam kurallar çerçevesinde yazmaya fikirlerimi anlatmaya çalışıyorum.Bende beni kınayanları kınıyorum.benim burada asıl belirtmek istediyim es geçilerek konu farklı yönlere çekildi.Burada asıl konu demokrasi demokrasilerde insanlar gelişir ve zenginleşir demokrasi olmassa bir dönem yapıldıgı gibi saltanatlarını saglamlaştırmak için etkili ve yetkili olanlar halka karne ile ekmek verirken diğer taraftan binlerce ton tahılı denize dökerler demokrasi olmaz ise devlet içinde kadrolaşma mayfalaşma hırsızlık bozgunculuk ayyuka çıkar ülkenin ülkesini seven insanları birbirine kırdırılır 1980 12 eylül darbesinden önce 20 bin vatan evladı öldürüldü ama sag ama sol onların hepsi vatanını seviyordu buna inanıyorum. soruyorum şimdi ne olduda 1 günde bu ülkede terör bitti düşünün ve araştırın bakalım altında ne bulacaksınız. Bu gün yapılmaya çalışılan oyuna hep beraber alet olmamaya bakalım müslüman laik çatışmasına çekilmeye çalışıtıgın görmüyormusunuz birilerinin.Akıllı olalım öyle yada böyle bizler bu ülkenin insanlarıyız bizlerin dedeleri öldü Çanakkale'de Sakarya'da Erzurum'da Maraş'ta Antep'te Akıllı olalım Irak'a dönmeyelim kardeşin kardeşi katlettiği 70 li yıllara dönmeyelim
saglıcakla kalın
Yer imleri