1. Þýk tabiki+bana gore(Milli Sýnýrlar vede Cumhiriyetimizin korunmasý)
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Üniter devlet yapýsýnýn korunmasý ve devam ettirilmesi
Ekonomik istikrarýn ve AB uyum yasalarýnýn devamlýlýðýnýn saðlanmasý
1. Þýk tabiki+bana gore(Milli Sýnýrlar vede Cumhiriyetimizin korunmasý)
ab uyum yasalarýna devam diyorum ..çünkü,kendi içimize kapanýk yaþarsak.....þu anda olduðu gibi bir arpa boyu yol alamayýz...
artýk,eski ceberrut devlet anlayýþýný bir tarafa koyup....demokrasiyi keþfetmeliyiz..
o zaman daha çok halký ve devleti koruruz......
bencede üniter devlet yapýsýnýn korunmasýdýr
Bana göre kýsa vadede ülkenin üniter yapýsýnýn korunmasý ve bunun devamý için uðraþýlmasý,uzun vadede de kendi kendine yetebilen bi ülke haline gelebilmesi....
nerden çýktý bu saoru ne kadar gereksiz ve artniyetli bi soru çok saçma buldum bu soruyu ama üniter yapýnýn korunmasý yönünde oy kullandým
(anlayan anladý)
ab nin bizi alacaðýný sanmak ahmaklýktýr.çünkü tansu çillerin imzaladýðý gümrükbirliði ile ab istediði herþeyi elde etmiþtir.serbest dolaþýmsýz ve desteklerin sýfýrlandýðý ab ye üye olmanýnda hiçbir esprisi yoktur.devlet olmazsa aþiret durumuna düþeriz devlete ceberrut diye hitap etmek ve saldýrmak için hangi ab fonlarýndan beyniniz yýkandý bilmiyorum ama bu ankete veriler oy oranlarý ile akp nin aldýðý iddia edilen oy oranlarý arasýndaki tezata dikkatinizi çekerim.norveç visviçre bütün davetlere raðmen niçin hiçbirþekilde ab ye girmiyor hiç düþündünüzmü acaba.ab ye evet demek vatanýn bölünmesine-yabancýlara toprak satýþýna-telkom-tüpraþ-petkim-havaalanlarý-limanlar-çimento ve þekerfabrikalarý-bankalar-maden ve petrolsahalarý-þimdide nehirlerimiz-elektrik santrallarýmýz-barajlarýmýz ve göllerimiz in abd-ab-siyonist global sermayeye peþkeþ çekilmesine evet demektir yani vatanýn satýlmasýna evet demektir.mandacý global sermayenin iþbirlikçisi iktidar partisi iþte bu nedenle vataný satýp ab ye giriyoruz görüþmeler sürüyor diye milleti uyutuyorlar.vatan namustur satýlmaz.müslüman olan vatanýný satarmý.her sakallýyý hacý sanmayýn.papazlarýn da sakalý var.bu gün bu emperyalist iþbirlikçilerinin iktidarýnda maalesef vatandaþýmýz herçeþit medya ile (mütareke basýný ile) iðfal edilmekte ve doðru düþünmeleri engellenmektedir.mhp ve chp de biz akp den daha iyi emperyalist iþbirliði yaparýz diyorlar.herkes gözünü iyi açsýn ve düþünsün:acab tarihte bu güne kadar niye 16 türk devleti kuruldu ve nasýl neden yýkýldý.neymiþ fert baþýna gelir artacakmýþ.ya baðýmsýzlýk ve atatürk devrimleri ne olacak? en son olarak bir atasözü:ayýdan post;gavurdan dost olmaz. (ab yolunda bize zorluk çýkarmasýn düþüncesiyle yunanistana yalakalýk için 'yabancý damat' dizisini çevirten ve angut angut hiç rahatsýz olmadan seyredenlere ithaf olunur). herkesi son 500 yýllýk tarihimizi çok iyi okumaya ve düþünmeye davet ediyorum.
Evet Tabiki üniter Devlet Yapimizi ölünceye Kadar Koruyacaðiz.bakin Avrupaya Onlar Dahi Bize Sattirip özelleþtirdiler Ama Onlar Kendilerininkini Kamulaþtiriyor. Yabanciya Satiþi Yasakliyolar.
AB uyum yasalarý Türk'ün ve Türk devletinin yararýna olmadýðý ortada.Adamlar ortaçaðýn haçlý zihniyetini aynen devam ettiriyorlar.Amaçlarý bizi AB'ye almak deðil,Türkiye'yi parçalamak ve Türk'ü yok etmektir.
oyumu ab için kullandým.þu an zaten birlik beraberlik içindeyiz.ne olursa olsun herþeye göðüs geriyoruz ve dimdik ayaktayýz.zaten korunmuþ olan sýmsýký bað oluþmuþ olan bir ülkede dahada sýký tutmanýn yararý olacaðýný düþünmüyorum.artýk azda olsa ab iþlerine girmeye çalýþmalýyýz.eski kafa ile düþünüp ab bizi yok edecek gibi bir düþünce ile yaþayamayýz.o zaman avrupadaki bütün ülkeler girmezdi.ab demek en az 2 kat daha süper bir yaþam kaliteli hayat demektir bana göre...
aynen katýlýyorum.hala abcileride anlamýyorum,neden ab ciler.þimdi ülkeyi kendimizle özdeþleþtirelim.öyle veya böyle borçlarýmýz oluyor.bunlarý çalýþarak veya kaynak oluþturarakmý ödüyoruz.yoksa maddi manevi ne varsa satar öderimmi diyoruz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri