REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: D-Smart paralı mı oluyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart paralı mı oluyor?

D-Smart kontör uygulamasına mı geçiyor?

Akşam yazarı Burhan Ayeri’nin yazısının satır aralarından D-Smart’ın paralı olma yoluna girdiği okunuyor.

Ayeri’ye göre “Her ay para vermeyin, bir defa verin kurtulun” diye reklam yapan D-Smart yurtdışında kontör uygulamasına geçti.

Yurtdışındaki uygulamada 1 kontür=1 YTL, bir film 4 kontür yani 4 YTL. Maçlardan da aynı şekilde para alınıyor.

Cihazı satana kadar “Her şey bedava, başka para yok” diyen D-Smart’ın bu uygulamasını Türkiye’ye de getirip getirmeyeceği merak konusu.
    Bu akşam sitede gezerken rastladım size göre olacakmı arkafdaşlar.salon kanalları olan localar kontorlu sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten hiç kimse D Smartın bu haliyle nasıl para kazanacağını anlamıyor.Ekonomistler bile anlamıyor.Tek çaresi var paralı yayına geçmek.4 milyon bir filme vereceğine gider cd'ini alır izlerim üstelik film benim olur.Zannederim diğital necatiyi mafya babası sonunda öldürecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

e günaydın arkadaşlar...aşağı yukarı 6 aydır başta ben ve bi çok kişi burda biyerlerimizi yırtıyoruz bu tuzağa düşmeyin diye....adam parasız yayın demiyoki...faturasız yayın diyor...daha basit şöyle anlatayım...cep telefonun 0532 ile başlıyosa evine fatura gelir...0535 ile başlıyorsa evine fatura gelmez gider kontör alırsın...olay bu kadar basittir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten hiç kimse D Smartın bu haliyle nasıl para kazanacağını anlamıyor.Ekonomistler bile anlamıyor.Tek çaresi var paralı yayına geçmek.4 milyon bir filme vereceğine gider cd'ini alır izlerim üstelik film benim olur.Zannederim diğital necatiyi mafya babası sonunda öldürecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee bencede tam gün günaydın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

heralde yani adamlar bosuna tırılyonları yatırmadılar bir zamanlarda sansuı free tv vardı bütün kanallar acıktı ne oldu eh buda boyle oldu bu devırde kım kıme bedava verıyor bı anlasak neye gore hareket edıyoruz hep aynı tezgah günlerce soylendı buralarda ama kımse dınlemedı adam makınayı sattı sımdı alanlar söyle diyorlardır aaaaaaaaaaaaaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef bu cihazı alanlar biraz aceleci davrandılar olsun önemli deyil bir dahaki kampanyalara sayalım daha dikkatli olurlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri