yahu kardeş hani kusura bakma ben senden daha akıllıyım diye şifre vermedim ben daha önce diğer tv'lerin şifreleri vermeleri nedeniyle öylesine salladım ne bileyim fox tv yönetimi benim gibi düşünecek
onlarda davet etmişler zaten bakın
altta fox tan yapılan duyuru var
Premier Lig yayınlarımızı uydudan izlemek için 444 4 FOX (369)’u arayabilirsiniz!
İNGİLTRE PREMIER LİGİ’Nİ UYDUDAN İZLEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
1.Adım:
Uydu Alıcınızın “MENU” tuşuna basın.
Açılan pencereden “CA”, “ENCRYPTION” ya da “ŞİFRE” gibi menülerden hangisi beliriyor ise AŞAĞI-YUKARI OK TUŞU ile onun üzerine gelin ve Tamam (Okey) tuşuna basın.
2.Adım:
Açılan pencereden “ŞİFRE TİPİ” ya da “ENCRYPTION TYPE” yazan kısma gelerek Tamam (Okey) tuşuna basın.
3.Adım:
Ekranda beliren şifreleme tiplerinden (Seca, Viaccess, Irdeto, Nagravision ve BISS) BISS şifreleme tipini seçin.
4.Adım:
Açılan pencereden “ŞİFRE EKLE” ya da “ADD ENCRYPTION” kısmına gelin ve Tamam (Okey) tuşuna basın.
5.Adım:
Açılan pencerede, 12 haneli şifre kısmına, yayın şifresini girin. Şifreyi 444 4 FOX (369) nolu destek hattımızdan öğrenebilirsiniz.
SIK SORULAN SORULAR ve CEVAPLAR
Soru : Maçları neden izleyemiyorum?
Cevap : İngiltere Premier Ligi maç yayınları şifrelidir. Maçları izleyebilmeniz için, cihazınızın -Biss şifre- çözücü özelliğinin olması gerekir. Eğer şifre çözme özelliği var ise, şifreyi 444 4 FOX (369) nolu telefon numaramızı arayarak öğrenip uydu alıcınıza girebilirsiniz.
Soru : Şifreyi girdim, maç yayınlarını yine izleyemiyorum ne yapmalıyım?
Cevap : Şifre giriş işleminin doğru yapılamamasından dolayı izleyemiyorsunuz, lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
NOT: Yayınlarımızı, Türkiye içinden basit çatı anteni ile vericilerimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Kablolu TV abonesi iseniz, yine yayınlarımızı problemsiz olarak izleyebilirsiniz.
KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yer imleri