REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: FOX TV Turksattaki premier ligi şifreleyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında butip kanalların kodlarını vermesinde bi akınca olmamalı sonuçta bizim için değil premier lig taraftarları için şifreliyorlar ingiltereliler çanaklarını döndermeye devam etsinler.
    bizde maşallah her ligi veriyoruz bea.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yerel yayınlarda recevierleri değistirdiler fox tv icin özel neta recevier tv 8 le aynı şifreleme sistemi bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajını editle lütfen.yassak bu şifreler.vercek olsam bende verirdim fakat yasak diye vermedim
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (19-09-2007 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajını editle lütfen.yassak bu şifreler.vercek olsam bende verirdim fakat yasak diye vermedim
    yahu kardeş hani kusura bakma ben senden daha akıllıyım diye şifre vermedim ben daha önce diğer tv'lerin şifreleri vermeleri nedeniyle öylesine salladım ne bileyim fox tv yönetimi benim gibi düşünecek
    onlarda davet etmişler zaten bakın
    altta fox tan yapılan duyuru var

Premier Lig yayınlarımızı uydudan izlemek için 444 4 FOX (369)’u arayabilirsiniz!

İNGİLTRE PREMIER LİGİ’Nİ UYDUDAN İZLEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

1.Adım:
    Uydu Alıcınızın “MENU” tuşuna basın.
    Açılan pencereden “CA”, “ENCRYPTION” ya da “ŞİFRE” gibi menülerden hangisi beliriyor ise AŞAĞI-YUKARI OK TUŞU ile onun üzerine gelin ve Tamam (Okey) tuşuna basın.

2.Adım:
    Açılan pencereden “ŞİFRE TİPİ” ya da “ENCRYPTION TYPE” yazan kısma gelerek Tamam (Okey) tuşuna basın.

3.Adım:
    Ekranda beliren şifreleme tiplerinden (Seca, Viaccess, Irdeto, Nagravision ve BISS) BISS şifreleme tipini seçin.

4.Adım:
    Açılan pencereden “ŞİFRE EKLE” ya da “ADD ENCRYPTION” kısmına gelin ve Tamam (Okey) tuşuna basın.

5.Adım:
    Açılan pencerede, 12 haneli şifre kısmına, yayın şifresini girin. Şifreyi 444 4 FOX (369) nolu destek hattımızdan öğrenebilirsiniz.

SIK SORULAN SORULAR ve CEVAPLAR

Soru : Maçları neden izleyemiyorum?
    Cevap : İngiltere Premier Ligi maç yayınları şifrelidir. Maçları izleyebilmeniz için, cihazınızın -Biss şifre- çözücü özelliğinin olması gerekir. Eğer şifre çözme özelliği var ise, şifreyi 444 4 FOX (369) nolu telefon numaramızı arayarak öğrenip uydu alıcınıza girebilirsiniz.

Soru : Şifreyi girdim, maç yayınlarını yine izleyemiyorum ne yapmalıyım?
    Cevap : Şifre giriş işleminin doğru yapılamamasından dolayı izleyemiyorsunuz, lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

NOT: Yayınlarımızı, Türkiye içinden basit çatı anteni ile vericilerimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Kablolu TV abonesi iseniz, yine yayınlarımızı problemsiz olarak izleyebilirsiniz.

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ EVET KANAL BİLGİYİ VERMİŞ AMA ŞİFRE NEREDE TELEFON EDİN DİYOR YANİ ACIKCA VEREMİYOR.Bu forumu zararı sokacak davranışlardan herkes sakınsın arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya ben premier lig hastasıyım kesinlikle bi çözüm lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav arkadaşlar hani ben yazmıştımya hah şifre o
    nerden derseniz sahurda bir ara biss ile şifrelediler
    deneme yaptılar galba burada yazdıgım şifreler ile açtı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifre yok daha heralde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fox biss sifrelemeyi kullanıyor sifre ***********budur iyi seyirler dün gece saat 4.40 sıralarında girdi anında cözdüm
    Konu Simba tarafından (22-09-2007 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: kurallara riayet edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuya buradan devam ediyoruz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kapanmıştır

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri