Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ülke eldenmi gidiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ülke eldenmi gidiyor

evet,belki nereye gidecek canım diyebiliriz.ama seçim sonuçlarına ,medyanın tavrına ve yaşananlara bakınca kaygılar artıyor.sanki vatanı sevmek,milliyetçi olmak,toprak ve bayrağı savunmak çok sıradan,banal bir yapı,aşağılanan bir durum gibi.günlük fevri hareketlerle,tepkilerle milliyetçilikte saman alevi gibidir.türk milliyetçiliği ırkçılık ve şövenizm üzerine kurulmamıştır.millet olma kavramıyla birlikte yaşama ve yaşadığın kadarda yaşatma kavramı temelindedir.milliyetçiliğin gerçek manada özümlenerek sergilendiği bir durumda ,ülkemiz yücelecek,kan ve din kardeşlerimizde refaha ve huzura erecektir.şunu anlayalım,maalesef hepimizin boynuna takılan bir borç halkası ve cehalet yüüznden bir aymazlık içindeyiz,ülke satılıyor,aile,örf adet kavramları sarsılıyor,mübarek dinimiz bile bu yahudi-evangelist yalaka hainlerin elinde yeni bir formata sokulmaya çalışılıyor.ekonomi bitmiş,hala %5o çoğunluk(fenerin g.sarayı 6-0 nasıl yendik mantığıyla)güller,bülbüller nakaratları dizip,bazı şeyleri balçıkla sıvamaya çalışıyorlar.türütlere dava açan zihniyet,ülkemize savaş açan mayası bozuk bir bel. bşk nına elini uzatıyor.son söz şimdilik;unutmayın bu toprak gider,bu bayrak iner,bu ezan susarsa bizler değil hepimiz aynı sonu paylaşacağız tabi amerikan ve ab vatandaşları hariç,biz türk vatandaşıyız.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet,belki nereye gidecek canım diyebiliriz.ama seçim sonuçlarına ,medyanın tavrına ve yaşananlara bakınca kaygılar artıyor.sanki vatanı sevmek,milliyetçi olmak,toprak ve bayrağı savunmak çok sıradan,banal bir yapı,aşağılanan bir durum gibi.günlük fevri hareketlerle,tepkilerle milliyetçilikte saman alevi gibidir.türk milliyetçiliği ırkçılık ve şövenizm üzerine kurulmamıştır.millet olma kavramıyla birlikte yaşama ve yaşadığın kadarda yaşatma kavramı temelindedir.milliyetçiliğin gerçek manada özümlenerek sergilendiği bir durumda ,ülkemiz yücelecek,kan ve din kardeşlerimizde refaha ve huzura erecektir.şunu anlayalım,maalesef hepimizin boynuna takılan bir borç halkası ve cehalet yüüznden bir aymazlık içindeyiz,ülke satılıyor,aile,örf adet kavramları sarsılıyor,mübarek dinimiz bile bu yahudi-evangelist yalaka hainlerin elinde yeni bir formata sokulmaya çalışılıyor.ekonomi bitmiş,hala %5o çoğunluk(fenerin g.sarayı 6-0 nasıl yendik mantığıyla)güller,bülbüller nakaratları dizip,bazı şeyleri balçıkla sıvamaya çalışıyorlar.türütlere dava açan zihniyet,ülkemize savaş açan mayası bozuk bir bel. bşk nına elini uzatıyor.son söz şimdilik;unutmayın bu toprak gider,bu bayrak iner,bu ezan susarsa bizler değil hepimiz aynı sonu paylaşacağız tabi amerikan ve ab vatandaşları hariç,biz türk vatandaşıyız.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

bugüne gelecegimiz 2002 de yazıldı borçsuz bir kul kalmadı hapisanelerde yer kalmadı kredi kartları ve krediler dolasıyla ne olduda birden bire agır ekonomik krizden çıkmadan daha çok hızlı büyüyen tüketici toplumu olduk rehabete kaptırdık kendimizi son model arabalar yatlar katlar peki üretebiliyormuyuz
    ülke olarak evet üretiyoruz hemde çok üretiyoruz ürettiklerimiz bu ülkenin hızlı çöküşü için ölü yatırımlar yerli malı diye bir kavram vardı şimdi bunu hep merak ediyorum ne üretiyoruz yerli olarak üreterek golabal sermayede ne gibi etkimiz oldu 75 milyar dolar cari açık bindik bir alamete gidiyoz kıyamete....

ÜLKE OLARAK BATIŞIMIZ MÜHTEŞEM OLACAK....

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugüne gelecegimiz 2002 de yazıldı borçsuz bir kul kalmadı hapisanelerde yer kalmadı kredi kartları ve krediler dolasıyla ne olduda birden bire agır ekonomik krizden çıkmadan daha çok hızlı büyüyen tüketici toplumu olduk rehabete kaptırdık kendimizi son model arabalar yatlar katlar peki üretebiliyormuyuz
    ülke olarak evet üretiyoruz hemde çok üretiyoruz ürettiklerimiz bu ülkenin hızlı çöküşü için ölü yatırımlar yerli malı diye bir kavram vardı şimdi bunu hep merak ediyorum ne üretiyoruz yerli olarak üreterek golabal sermayede ne gibi etkimiz oldu 75 milyar dolar cari açık bindik bir alamete gidiyoz kıyamete....

ÜLKE OLARAK BATIŞIMIZ MÜHTEŞEM OLACAK....

saygılar
    kesinlikle katılıyorum ağa...en azından detay bi bilgide ben vereyim...ülkemiz haftada sadece faize 4 milyar $ ödüyor....inanmayanlar araştırsın baksın...haftada 4 milyar $ faize para ödeyen bi ülkenin soınu bellidir...Atatürk'ün kemiklerini sızlatmayı hep beraber çok güzel başardık...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bu konuyu açmamda siyasi amaç ve horoz dövüşü olayı yok.bu hepimizi bağlayan ve düşündürmesi gereken bir konudur.mutlaka herkesinde bir görüşü vardır bu konuda .saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah öyle bir şeyle karşılaşmayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı kaygılarımız var ama ülke istikrarıda pek iyide görünmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet gidiş pek iyi gözükmüyor.hadi hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet Atatürk'ün kemiklerini fazlasıyla sızlatıyoruz. Yeni bir (yeni anayasayı hazırlayanlar hakkında bilgiyi daha önce vermiştim herkesin bakması lazım işte link Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) anayasa hazırlanıyor ve bu anayasayı bizler görmeden tartışmadan ilk önce ab dönem başkanlığı yapan portekiz'e danışmaya gidiyoruz.yani bizim anayasamıza onlar karar verecek sonra biz tartışacağız peki bu nasıl bir sivil anayasa oluyor. ayrıca birde Milli Eğitim Bakanlığında çalışan 100'e yakın AB uzmanları var(burayı da herkes okusun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adamlar eğitimide eline almış yani ve mesela bazı kitaplarda Atatürk'ün Nutuk'unun kaldırılması ve kitapların bedava dağıtılması olayı ben bir kaç öğrenciye sordum bazı hocalar bu kitaplardan hiç ders yapmayıp kendilerine yeni kitaplar aldırıyorlarmış.peki neden yeni kitap aldırılıyor diye sordum bu dağıtılan kitaplarda sizlere fazla birşey öğretemeyiz diyorlarmış.benimde elime bir hayat bilgisi kitabı geçti. biraz inceledim ve gerçekten de bilgi verecek bir şey bulamadım.Atatürkün öğrenciliği denmiş kitapta bilgi yok sadece Atatürk'ün öğrenciliği hakkında bilgi edinin yazmışlar. Çevreyle ilgili hiç bir şey yok zaten yani eğitimde bir çöküş içine alınmış durumda.ekonomi zaten belli amerikaya mahkum edilmiş bir ekonomi.sıcak para ile beslenenler doldu taştı ülkemizin paralarını sömürüp gidiyorlar.Zaten ekonomisini dışa mahkum bırakan bir ülke gelecekten hiç bir şey bekleyemez çöküşe girmiş demektir.ve son yaşananlar Türk'lüğü ve vatanseverliği savunan,vatanı bölmek isteyenlere laf söyleyen bir şiir bazı medya kuruluşları tarafından hedef haline gelmiş. ya çok doluyum aslında buna karşı seyirci olmamalıyız.

neyse yine her zamanki gibi,
    iyi uykular

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri