evet Atatürk'ün kemiklerini fazlasıyla sızlatıyoruz. Yeni bir (yeni anayasayı hazırlayanlar hakkında bilgiyi daha önce vermiştim herkesin bakması lazım işte link Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) anayasa hazırlanıyor ve bu anayasayı bizler görmeden tartışmadan ilk önce ab dönem başkanlığı yapan portekiz'e danışmaya gidiyoruz.yani bizim anayasamıza onlar karar verecek sonra biz tartışacağız peki bu nasıl bir sivil anayasa oluyor. ayrıca birde Milli Eğitim Bakanlığında çalışan 100'e yakın AB uzmanları var(burayı da herkes okusun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adamlar eğitimide eline almış yani ve mesela bazı kitaplarda Atatürk'ün Nutuk'unun kaldırılması ve kitapların bedava dağıtılması olayı ben bir kaç öğrenciye sordum bazı hocalar bu kitaplardan hiç ders yapmayıp kendilerine yeni kitaplar aldırıyorlarmış.peki neden yeni kitap aldırılıyor diye sordum bu dağıtılan kitaplarda sizlere fazla birşey öğretemeyiz diyorlarmış.benimde elime bir hayat bilgisi kitabı geçti. biraz inceledim ve gerçekten de bilgi verecek bir şey bulamadım.Atatürkün öğrenciliği denmiş kitapta bilgi yok sadece Atatürk'ün öğrenciliği hakkında bilgi edinin yazmışlar. Çevreyle ilgili hiç bir şey yok zaten yani eğitimde bir çöküş içine alınmış durumda.ekonomi zaten belli amerikaya mahkum edilmiş bir ekonomi.sıcak para ile beslenenler doldu taştı ülkemizin paralarını sömürüp gidiyorlar.Zaten ekonomisini dışa mahkum bırakan bir ülke gelecekten hiç bir şey bekleyemez çöküşe girmiş demektir.ve son yaşananlar Türk'lüğü ve vatanseverliği savunan,vatanı bölmek isteyenlere laf söyleyen bir şiir bazı medya kuruluşları tarafından hedef haline gelmiş. ya çok doluyum aslında buna karşı seyirci olmamalıyız.
neyse yine her zamanki gibi,
iyi uykular
Yer imleri