Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/23 İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223 SonSon
223 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: GM-4000-9000 Serisi TPS Yazılımları 19-09-2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Winrar sertifikalı değilse hasarlı gösterirmi?
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan winzipi indirip kurun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Winrar sertifikalı değilse hasarlı gösterirmi?
    Dosyalar zip uzantılı arkadaşım.Zipten cıkarmanız gerekli.Zipe sag tıkla klasore cıkart diyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım istiyorum acil ya gm9400vcı makinem var ama programı yükleyemiyorum yükleme şekillerini harfiyen yapıyorum ama olmuyor e-03 hatası veriyor lütfen yardımcı olun bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlayıs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardım istiyorum acil ya gm9400vcı makinem var ama programı yükleyemiyorum yükleme şekillerini harfiyen yapıyorum ama olmuyor e-03 hatası veriyor lütfen yardımcı olun bekliyorum
    Bu konuya bakınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünden beri yüklemeye çalışıyorum zip hatası olmasa gerek yazılımı birkaç arkadaşda da yükleme hatası vriyor gm 9400vcı lar için genel bir sorun var galiba sürekli e-03 hatası diyor ne demekse yardımlara şuan açığım yada ne yapmamız gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalım sen çözersin bunu ilgin için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlayıs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalım sen çözersin bunu ilgin için teşekkürler
    Goldmaster yükleme proğramı üzerinde mausun sagını tıkla özelliklere gir.uyumluluk sonra uyumluluk modu yazan yerdeki kutuyu tıkla oradan
    Windows 98 / yeri seç uygula tamam de birde bunu yapın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar.9450 cı cihazım var.Son 19.07.2007 tarihli yazılımı yukluyorum ama E01 hatası veriyor.port ayarını 115 k dan 57 k ya düşürdüm ama yıne olmadı.hatta uyumluluk kısmında windows 98 sectim yıne olmuyor.yukleme yapamıyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umit1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhabalar.9450 cı cihazım var.Son 19.07.2007 tarihli yazılımı yukluyorum ama E01 hatası veriyor.port ayarını 115 k dan 57 k ya düşürdüm ama yıne olmadı.hatta uyumluluk kısmında windows 98 sectim yıne olmuyor.yukleme yapamıyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
    Daha önce aynı çihazınıza şimdiki bilgisayardan yazılım yüklediniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukledim

Sayfa 16/23 İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri