REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/23 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223 SonSon
223 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: GM-4000-9000 Serisi TPS Yazılımları 19-09-2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vista yuklu cift işlemcılı bılgısayardan goldmaster a tps sfrelerını gırerken hata verıyor ne yapabılırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Alıntı cakkalkurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihaz gm 9400 vcı yazılımı yükledim verdiğiniz freakans üzerinde kırmızı f1 tuşuna bastıktan sonra yükleme yapıo fakat complete yerine fail dio yani hata verio ne yapmam gerek herkese tsk

bu neden olabilir sizce arkadaşlar kimse cevap vermemişte bende de olmuştu bir ara pek önemsememiştim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakkalkurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihaz gm 9400 vcı yazılımı yükledim verdiğiniz freakans üzerinde kırmızı f1 tuşuna bastıktan sonra yükleme yapıo fakat complete yerine fail dio yani hata verio ne yapmam gerek herkese tsk
    10873 v 27500 frekansında sinyal varmı kontrol et arkadasım.varsa cihazı kapatıp aç ushuua yada france5 yayınları üzerinden update etmeyi dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rambos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    57000 cı ya karşılık gelen yazılım nedir acil yardım arkadaşalr
    gm9400vcı atabilirsin arkadasım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tf 6400f teşekkürler ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Zalim Ustam,
    Benim GM 9400 FTA cihazım var, TPS leri izlemek için aynen bu dadiklerinizi yaptım "TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz..." Sonuç alamadım. Acaba ".... keyleri güncelleyebilirsiniz....." derken bu işlemden sonra başka şeyler de mi yapmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız memnun olurum.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş menü 1-2-1 tuşlarına bas çıkan tablonun en altında default var onu okey'le ve çık dediğin işlemi sonra yap.Yani cihazı resetle açacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol kardeşim dediğin gibi yaptım ve sonunda TPS leri izleyebiliyorum.
    Benim birde GM 11400 CIM var onuda yapmaya çalıştım malesef sonuç alamadım. Sanırım bir yerde eksik yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertinn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sağol kardeşim dediğin gibi yaptım ve sonunda TPS leri izleyebiliyorum.
    Benim birde GM 11400 CIM var onuda yapmaya çalıştım malesef sonuç alamadım. Sanırım bir yerde eksik yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
    GM 11 400 te tps yazılımları çöktü izlenmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm de 11400 te yok 9400 seirsi çok iyi

Sayfa 18/23 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 12 Kullanıcı var. (0 Uye ve 12 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri