REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 10.000 km....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 10.000 km....

Banu Alkan, eski arabasini satisa çikarmis. Araba piyasasi zaten durgun. 250 bin kilometredeki külüstüre tek talip bile çikmamis..Savas Ay'a yalvarmis yakarmis, "Bana yardim et, ne olur" diye

Dayananamis Savas, "Sanayide su adrese git. Orda Ahmet ustaya benim selamimi söyle.. O bu isleri bilir. Kilometre saatini 10 bin kilometreye ayarlar."

Banu gitmis Sanayi Çarsisi'na.. Ahmet Usta'yi bulmus. Al takke ver külah, anlasmislar. Ahmet Usta, saati 10 bine ayarlamis. Aradan bir hafta geçmis.. Savas Ay, rastlamis Banu'ya Akmerkez otoparkinda.. Bakmis ayni külüstürden iniyor. "Ne o hala satamadin mi?" diye sormus. "Deli misin sen?" diye cevap vermis Banu..

"Daha 10 bin kilometredeki arabami satar miyim ben?."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satılırmı o araba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 07SARAY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    satılırmı o araba.
    kanki sen bi araba arıyordun. bunu sana alalım istersen. ben banuyla konuşurum.hem kilometreside az ne dersin.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanki sen bi araba arıyordun. bunu sana alalım istersen. ben banuyla konuşurum.hem kilometreside az ne dersin.?
    iyi olur kanki yaw daha bulamadım bi araba.sen bi görüş takasa girerse iyi olur benimkini veririm ona benimkinin kilometrede fazla yok 100000'i aşacak birkaç güne kadar sıfır km diye veririz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 07SARAY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi olur kanki yaw daha bulamadım bi araba.sen bi görüş takasa girerse iyi olur benimkini veririm ona benimkinin kilometrede fazla yok 100000'i aşacak birkaç güne kadar sıfır km diye veririz.
    kanki ozaman sen üste parada istersin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanki ozaman sen üste parada istersin.
    e heralde 0 km araba veriyoruz yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri