Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Suny 7010 dcı ve 9010 cı yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Suny 7010 dcı ve 9010 cı yardım

suny marka 7010 dcı ve at 9030cı iki uydum var turksatta 86' dan fazla kanal bulamıyorum kanal silmeden bütün kanalları nasıl seyrederim yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı merturk77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    suny marka 7010 dcı ve at 9030cı iki uydum var turksatta 86' dan fazla kanal bulamıyorum kanal silmeden bütün kanalları nasıl seyrederim yardımcı olursanız sevinirim
    iki cihaza da reset kanlaları tekrar tarat veya hazır kanal listesi yükle...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım uydu bölümünden ilk önce kullanmadığın 2-3 uyduyu sil ve kanal arama da 12731 v 3333 frekansını gir ve şebeke aramayı (önemli) açık yap ve tarat tüm kanallar karşında kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reset çekip tekrar tarattım yine aynı kanalları buluyor listeden kanal silmeden yeni kanal frekansı giremiyorum her frekans değişikliğinde ve yeni kanal girmek için kanal listesi girmeden yapabileceğimiz birşey yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakanbek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım uydu bölümünden ilk önce kullanmadığın 2-3 uyduyu sil ve kanal arama da 12731 v 3333 frekansını gir ve şebeke aramayı (önemli) açık yap ve tarat tüm kanallar karşında kolay gelsin...
    @merturk77 arkadaşımız cevabı yazmış !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:
    Konu merturk77 tarafından (19-09-2007 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı hakanbek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağolasın gardaş şimdi bütün kanalları buldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim hayırlı seyirler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi Seyirler @merturk77 !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri