Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Samanyolu Tv Amerikan Propogandasi Yaptiği Gerekçesiyle Kapatildi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    biraz seviyeli ol aynı gorusu paylaşmaya bilirsin sende utanma sıkılma olsa boyle cevap yazmazsın
    Ehmedé Xane

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Arkadaşlar konu farklı yerlere kaymış burada tartışılacak şeyler değil bunlar lütfen dikkatli olalım !!

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ben fethullah gülen in okullarına bişey demedim. kanalınada bişey demedim. Yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz. Ben dini açıdan bakarak yazdım.
    Dünya ülkelerinde açılan okullardan haberim var. Amcamın oğulları kızları ve torunları bu okullarda öğretmen. hizmetler güzel. Kişisel olarak tabiii.
    ya benim daha evvel yazdıklarım?
    Lütfen söylermisiniz bir müslüman farklı bir dine mensup biri ile amentüde birleşebilirmi?
    milli gazete yazarı mehmet şevket eygi üstadı okuyunuz. Neden birleşilemeyeceğini ve bu lafın nereye varacağını çok güzel bir biçimde anlatıyor. ibrahimi dinler nedir? dini bilginiz varsa yazınız lütfen. bende yanlış isem doğrulurum. Niyetim polemik değil. kişi yanlış ta yapabilir doğruda. ama yapılan doğrular yanlışlıkları telafi etmez herzaman. çok güzel tv. çok güzel okullar. ama dinen taviz. hemde ne taviz. amentüde birleşmeyi biri açıklasın lütfen... ayrıca yazdıklarımda asla hakaret yoktur. lütfen hakaret ediyorsunuz demeyiniz. hayırlı günler dilerim. Bu arada Kırkyılda bir banlandım dile düştük.
    Konu osmann tarafından (20-09-2007 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu okullar ABD-Türkiye işbirliğinde, ABD nin adım atmak istediği ya da kesin yerleşmek istediği yerlerde "öncü karakol" olarak görev yapmaktadır. Eğitim dilleri "İngilizce" , Türkçe "seçmeli dil" olduğu halde, "bu okullar yolu ile Türk kültürü" yayılıyor yalanı söylenmektedir. Okulların eğitim dilinin "İngilizce" olduğu MEB'nda arşivde mevcuttur. Hatta bu arşivlerde "ABD devlet görevlilerine verilen 'Resmi Görevli-CIA' pasaportlu" kişiler olduğu gerçeği vardır.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •