Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Sunny Red Menu By Iran Kaon Team

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yazılım tr mi
    Konu sonnokta tarafından (09-11-2007 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol Dai Yazılımlar İçin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 01 a5 bu menü ne zaman çıkacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Türk'lerde yokmu?

yerimidir bilmiyorum ama kimse kusura bakmasın; bu bay iran kaon team lar neden bay Türk team ............. menü yazılımlar olmasın arkadaşlar. bizlerde yokmu bunu yapabilecek arkadaşlar. bence daha alası vardır diye düşünüyorum...! ne dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hisbay17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yerimidir bilmiyorum ama kimse kusura bakmasın; bu bay iran kaon team lar neden bay Türk team ............. menü yazılımlar olmasın arkadaşlar. bizlerde yokmu bunu yapabilecek arkadaşlar. bence daha alası vardır diye düşünüyorum...! ne dersiniz?
    yazılımların çoğu fabrika destekli....fabrikadan ham halde depoya verilen yazılımları iranlı yazılımcılar alıp işlemişlerdir...olay bu kadar basit...yazılım mühendisi olmadan sıfırdan yazılım kimse yapamaz...bizdeki yada başka ülkelerdeki yazılımcı arkadaşlar ancak ham yazılımlar üzerinde çalışıp bunu cihazlarımıza yüklenebilecek hale getirirler...receiver yazılımıyla uğraşan yazılım mühendisleride ancak fabrika bünyelerinde çalışıyor...hem hatırlatmak isterim;kaon classico menü olarak tabir edilen yazılımı KAON TEAM TR ekibi editlemişti...e SNOPY var bizim forumda,H.Cakir var...yani Türkiyede de ciddi çalışan bi ekip var merak etmeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.03.a5 için de bekleriz bu güzel menüyü

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri