REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Deivid: "Kahraman bütün takım"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Deivid: "Kahraman bütün takım"

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki 1-0'lık ınter galibiyetinin tek golünü atan Deivid de Souza maçtan sonra yatığı açıklamada, kendisine karşına yapılan eleştirilerin normal olduğunu belirterek, "Ben bu eleştiriler karşısında sakin oldum ve takımıma her zaman faydalı olmaya çalıştım" dedi.

Deivid, muhabirin maçın kahramanı sözü ile başlayan sorusunu ise şöyle düzeltti: "Kahraman ben değilim, bütün takım kahraman"

Fenerbahçe'nin Inter karşısındaki güzel oyununa da değinen Brezilyalı futbolcu, "Futbol oynamaya gelen takımlarla oynadığımız zaman, bizim için daha kolay oluyor. Ama kapanan, oynatmamaya çalışan, beraberliğe gelen takımlara karşı daha çok zorlanıyoruz" diye konuştu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UEFA: "Deivid'in ışığı Inter'i söndürdü"

Fenerbahçe'nin Inter'i devirmesi UEFA'nın resmi internet sitesinde de manşete çıktı. UEFA resmi sitesinde Fenerbahçe'nin maçın tamamında Inter'e karşı üstün bir oyun oynadığını ve Deivid'in akrobatik vuruşunun Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdığını belirtti.

UEFA'nın resmi sitesi uefa.com, Fenerbahçe'nin Inter karşısında elde ettiği galibiyete geniş yer ayırırken ilgili haberde şu ifadeler yer aldı.

90 dakikanın tamamında daha üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe, İtalyan ekibi Inter karşısında hakettiği bir galibiyete uzandı.

Brezilyalı yıldızlarıyla sonuca giden Fenerbahçe'de Alex ve Deivid'ın performansları galibiyetin anahtarı oldu. Alex'in güzel ortasına Deivid'in akrobatik vuruşuyla kaydetiği gol Fenerbahçe'yi Inter karşısında galibiyete taşıdı. Inter zaman zaman maça ortak olmaya çalıştı ama Fenerbahçe'nin yüksek performansı İtalyan devi karşısında galibiyete uzanması için yeterli oldu.

Maçın favorisi olmayan ama kendisine güvenen Fenerbahçe kalesinde fazla tehlike yaşamadı.

Fenerbahçe'nin bir diğer Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un da çok iyi oynadığı gecede Carlos serbest atışta Cesar'ı zor durumda bırakarak kendi adına da gole yaklaştı.

Inter'de geceyi kurtarmak için Carlos'un Real Madrid'ten eski takım arkadaşı Figo, Mancini tarafından oyuna alındı ancak Portekizli futbolcu da Inter'i kurtarmak için yeterli olmadı.

Zico'nun kendine güvenen takımı tek golle sonuca giderken Carlos'un da takıma katılmasıyla daha atak bir ekip oldukları Inter karşısında da gözlemlendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri