REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Eurosport Turk te ses sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eurosport Turk te ses sorunu

Arkadaşlar, değişik forum sayfalarında bu konuya bi çözüm getiremediler. Formunuza yeni üye oldum. İnşallah burada sorunuma sonuç alabilirim. Benim sorunum şu. Hotbird uydusundaki Eurosport Turk (Türkçe ses seçeneği olan kanal) Türkçe ses'i seçtiğimizde 3-5 sn. kadar normal sonra ses kesik kesik gelmeye başlıyor. Bunun çözümü varmı acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Cihazım Sunny 7010 DCI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çözüm aşaıdaki link'te

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler, şuanda mesaideyim, işyerinde yani. Akşam eve gittiğimde deneyeceğim. Bir sorun çıkarsa burdan sorabilirim yine değil mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aunsal09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler, şuanda mesaideyim, işyerinde yani. Akşam eve gittiğimde deneyeceğim. Bir sorun çıkarsa burdan sorabilirim yine değil mi?
    Evet sorabilirsiniz !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aunsal09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, değişik forum sayfalarında bu konuya bi çözüm getiremediler. Formunuza yeni üye oldum. İnşallah burada sorunuma sonuç alabilirim. Benim sorunum şu. Hotbird uydusundaki Eurosport Turk (Türkçe ses seçeneği olan kanal) Türkçe ses'i seçtiğimizde 3-5 sn. kadar normal sonra ses kesik kesik gelmeye başlıyor. Bunun çözümü varmı acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Cihazım Sunny 7010 DCI
    hiçbir çözümü yoktur maalesef.... kanal fta yayın yaptuğı zaman pid değerlerine girerseniz tr esp. izleyeilirsiniz ama şuan kanal şifreli olduğu için pid değelerine girseniz bile bir şey değişmez bilginize sunny cihazlar böyle....!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri