Böyle bir günde duyarlı olmak lazım gerçekten
Böyle bir günde duyarlı olmak lazım gerçekten
evet fitire ve zekatlarımızı buraya verebiliriz.
deniz feneri bu konuda baya bir acıklama yapmıştıAlmanya’daki dernek bizim şubemiz değil
DENİZ Feneri Derneği’nin Genel Sekreteri İbrahim Altan, Almanya’da baskın yapılan Deniz Feneri Derneği’nin kendileriyle hiçbir resmi bağlantısının olmadığını belirterek, "Bizim Türkiye’deki üç şubemiz dışında dünyanın hiçbir yerinde başka şubemiz bulunmamaktadır. Baskının yapıldığı söylenen Almanya’daki Deniz Feneri e.w. tamamen bağımsız ve bizden ayrı bir kuruluştur. Zaman zaman bizim projelerimize verdikleri parasal destek dolayısıyla, bu derneğin varlığından haberdarız. Ancak Gana’da dahi Deniz Feneri adında bir dernek bulunmakta. Hatta onlar bile BM akreditasyonu olan bir dernek olmamız dolayısıyla adımıza değişik yerlerde rastladıklarından ellerindeki projeye ortak olmamız için teklifte bulundular" dedi
Ben Deniz fenerinin aciklamasini dinlemedim baya ilginc olmustur.
Kombasanin,Yimpas
Avrupa Deniz Feneri'nin 4 yılda 14 milyon euro gelir elde ettiğini, bunun 8 milyon euroluk kısmını kendi özel işleri için kullandığının tahmin edildiği belirtildi.
Arkadaslar ben almanyada yasiyorum burada hayir kurumuna bagisda bulunuca vergiden düsüre biliyorsun.
Yani söylemek istedigim burada cok zor sahte belgelerle para toplamak.
Kanal 7'nin Avrupa Temsilcisi Mehmet Gürhan'ın, aynı zamanda kuruluşundan beri Deniz Feneri'nin başkanlığını yaptığı belgesiyle yayınlanarak, iki kurumun içli dışlı olduğu belirtilmişti.
Haberde, Deniz Feneri ile Yimpaş-Kanal 7 arasındaki bağlantının, sadece bürolarının aynı mekanda olmasıyla sınırlı olmadığına dikkat çekilerek "Yüzde 99.5'i Yimpaş'a ait olan Media 7 GmbH'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürhan, aynı zamanda Deniz Feneri Derneği'nin başkanlığını yapıyor. Halen Kanal 7'nin Avrupa Temsilcisi olan Gürhan ve arkadaşları tarafından Deniz Feneri'nin kurulduğu, bu derneğe yapılan yardımlardan Kanal 7'ye verilen "reklam" ve "program gideri"ne aktarıldığı ifade ediliyor. Deniz Feneri de Gürhan'ın uzun süre başkanlık yaptığını kabul ediyor. Frankfurt Mahkemesi'ndeki dernekler masasındaki bilgiler de bunu ortaya koyuyor. Gürhan'ın, söz konusu kurumlar arasındaki para akışını en iyi bilen kişi olduğu ifade ediliyor" denilmişti.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yazınızı bir daha okuyunuz.Tahminlerle bir yere varılamaz kaldıki kızılay-kızılhaç kurumlarında neler döndüğü biliniyor.Ne yazıkki bu yardım kuruluşlarının üstünde bir hizmet veren bu derneğe bu şekilde çamurlarda ülkemizdede atılıyor.Şahsen kınıyorum.Biraz gözlerimizi açalım
terahivte hoca söyledi.
Zekat önce akrabağına sonra konu komşuna verilebiliyor. Şayet düşkün akrabağın olduğu halde başka birine verirsen zekatın kabul görüyor fakat akrabağına verilerek elde edilecek sevap kadar kazanamıyorsun. Allah herkesin zekatını hayır hasenatını kabul eylesin. Şayet maddi durumu iyi olan varsa zekat adı ile değilde yardım maksadı ile deniz feneri ve benzeri kuruluşlara verebilir. Birde şunu hatırlatmak isterim. Bazı medya grupları siyasette olduğu gibi bu tip konularda da "çamur atayım izi kalsın" politikası yürütmekteler. Haber lerin tamamı doğruyu yansıtmıyor yani. araştırmak öğrenmek lazım. Yukarıdaki örnek gibi. Selametle.
Arkadaşlar ben yapılan yardımların önce insanın yakın çevresinden başlamasından yanayım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri