Ben Deniz fenerinin aciklamasini dinlemedim baya ilginc olmustur.
Kombasanin,Yimpas
Avrupa Deniz Feneri'nin 4 yılda 14 milyon euro gelir elde ettiğini, bunun 8 milyon euroluk kısmını kendi özel işleri için kullandığının tahmin edildiği belirtildi.
Arkadaslar ben almanyada yasiyorum burada hayir kurumuna bagisda bulunuca vergiden düsüre biliyorsun.
Yani söylemek istedigim burada cok zor sahte belgelerle para toplamak.
Kanal 7'nin Avrupa Temsilcisi Mehmet Gürhan'ın, aynı zamanda kuruluşundan beri Deniz Feneri'nin başkanlığını yaptığı belgesiyle yayınlanarak, iki kurumun içli dışlı olduğu belirtilmişti.
Haberde, Deniz Feneri ile Yimpaş-Kanal 7 arasındaki bağlantının, sadece bürolarının aynı mekanda olmasıyla sınırlı olmadığına dikkat çekilerek "Yüzde 99.5'i Yimpaş'a ait olan Media 7 GmbH'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürhan, aynı zamanda Deniz Feneri Derneği'nin başkanlığını yapıyor. Halen Kanal 7'nin Avrupa Temsilcisi olan Gürhan ve arkadaşları tarafından Deniz Feneri'nin kurulduğu, bu derneğe yapılan yardımlardan Kanal 7'ye verilen "reklam" ve "program gideri"ne aktarıldığı ifade ediliyor. Deniz Feneri de Gürhan'ın uzun süre başkanlık yaptığını kabul ediyor. Frankfurt Mahkemesi'ndeki dernekler masasındaki bilgiler de bunu ortaya koyuyor. Gürhan'ın, söz konusu kurumlar arasındaki para akışını en iyi bilen kişi olduğu ifade ediliyor" denilmişti.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Teşekkur:

Yer imleri