2000 yılında yapılan bir kampanyada G.doğudan 2 kız çocuğunun okul masraflarını üstlenerek her ay 25 milyon o zamanın parası ile deniz fenerine para yatırdım bayağı bir süre sonra sanırım gene bir bayram üzeri kendilerinden o iki kız çocuğu ile ilgili bilgi istedim zira bana daha önce iki adet resim yollayarak yardımımın ulaştırıldığı çocukları tanıtmışlardı bende bayramlık bir şeyler almak istediğimi belirterek kendilerinden bilgi istedim yıl 2007 hala bana bilgi gelecek.
Ben kimseyi karalamak veya yüceltmek anlamında değil sadece şunu bilmenizi isterimki arkadaşlar yapacağınız yardımın gerçekten bir işe yarıyor olmasına lütfen dikkat edelim 4 yıldır hem ramazan hem kurban bayramlarında bir vakfa yardım ediyorum lösev vakfına inanın bana geçen sene başıma gelen bir hadiseden sonra çok çok iyi bir iş yaptığımı anladım zira bir yakınımın komşusunun oğlu 16 yaşında lösemi oldu maddiyat sıfır tabi baba işsiz biz elimizden geldiğince yardımlarla bir şeyler yapmaya çalıştık ama bu arada lösev'lede bağlantı kurdum ve inanın bana mesela onların olayı sadece sanırım 12-yada 14 yaşa kadar olmalarına rağmen ben gönüllü bir bağışçı olduğum için çocuğun tüm masraflarını karşılayarak ilaçlar dahil(allah kimsenin başına vermesin bir ilacı 1000 ytl tutuyor)tüm yardımlarını yaptılar ve Çerrahpaşada hiç umut yok diyen doktorlara rağmen kardeşimiz bugün belirli bir düzelme aşaması gösterek yaşama sarılmış durumda.
İşte o yüzden sayın arkadaşlarım yapacağımız yardımların gerçekten işe yarayıp yaramadığını araştıralım.
Hayırlı ramazanlar dilerim.