Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: şikayet-sitem-öneri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şikayet-sitem-öneri

Anketler güzel, Cevaplarda çok güzel. hatta bazen karşı görüşün ne demek istediğini anlayınca, insan olaya bir başka bakabiliyor.Ancak kardeşim hakaret içeren üsluplar kullanılıyor. Niye? Ben senin gibi düşünmek zorundamıyım? Herkes benim gibi düşünse anketin ne hükmü kalır? Cumhur başkanlığı için olsun, bu yeni anket (kilitlenen) için olsun, hararetli bir tartışma ortamı çıktı. Burada kendi fikirlerimizi güzel, seviyeli bir üslup la anlatmalıyız, hakaret ederek kim se fikirlerini kabul ettiremez başkasına. Adam akp ye oy vermiş. verebilir. Bundan doğal ne var? bende saadete verdim. gönlüm kimde ise kime güveniyorsam ona veririm. herkes de öyle verir. neden verdin diye soranlarada sebebini anlatırım. ama bana "o partiye oy verenler sürüdür" dersen olmaz.
    birde forum yöneticilerinin bu tartışmalı anketlerde kilitlemek yerine farklı bir uygulama yapmalarını isterim. Anketin ne günahı var? Elbetteki her ankette farklı düşünceler taşıyanlar olacaktır. Hakaret edenleri cezalandırın. Ceza alanlarıda o anket içinde belirtinki hepimiz görüp kendimizi düzeltelim. öyle değilmi? Anketleri kilitlemeyin vesselam. selametle...
    Not: bAK BEN GEÇEN HAFTA FULL BAN LANMIŞTIM ŞİMDİ NASILDA SEVİYELİ YAZIYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket Bölümüne ek olarak anketlerde uyeler arası tartışmanın dozu kaçtıgı zaman anket gün bitimi beklenmeden kapanacaktır.

Tum uyelerden anlayış bekliyoruz
    Okuyun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri