REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Fox TV hakkinda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fox TV hakkinda

Arkadaslar bildiginiz gibi Fox tv premier lig maclari sirasinda sifreli yayina geciriyor. daha once kanal1 in dunya kupasinda yaptigi sifreleme ile ayni o zaman maclari izlemek icin ayar yaptiysaniz bir sey yapmaniza gerek yok, fox tv'yi acip uydu alicinizin sifre kismina gidiginizde sifre direk olarak cozulmus oluyor. ben su anda maci izliyorum uydu alicimin hic bir ayarini degistirmeden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yapmıştım ama şu an izleyemiyorum biraz daha detay verebilir misin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul... pm den atarmısın bana şifreyi?? yada kendileri dağıttığına göre herhalde burda paylaşmanında bir mahsuru yoktur....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Simba tarafından (22-09-2007 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul... pm den atarmısın bana şifreyi?? yada kendileri dağıttığına göre herhalde burda paylaşmanında bir mahsuru yoktur....
    Bende sabahtan beri arıyorum meşgul bile çalmıyo telefonlar kilitlenmiş napacaz bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İş gene şifreleri vermeye döndü forumda .Konuyu actık ilgilenen buraya baksın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapanmıştır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri