Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Fox TV Seyredemiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı htboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tşk.ederim ilgine Kosovalı
    umarım sözlerimi yanlış anlamamışsındır.
    Hayır anlamadım.Umarım probleminiz kısa zamanda çözülür.Bizim amacımızda sizlere yardımcı olmak.Birsekilde acıkca *** su yada provider su diyemiyoruz. Yinede 3 cü supersatforuma ait olan siteden verdik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yumatu ı q için biss keyi şöyle giriliyor.İlk başta 9339 ile *** menüsini açıyoruz, sonra viacces veya biss hariç öteki *** menüsünü açıyoruz ve gireceğimiz keyi şöyle ekliyoruz,
    kumandanın yeşil tuşuna basıyoruz 2600 indent mesala oooo1 sanra even sonra ff daha sonra keyi yazıyoruz. sonra cihazı kapatıp açıyoruz *** bülümünden yazdığımız keyi bulup kırmızı düğmeye basıp frekans bölümüne frekansını yzıyoruz kanallar okey.
    örnek olarak rai afrika için 002135 even ff 301963ac26519400 yazıp cihazı kapatıp açıp sonra frekansını yazıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzun zamandır denemeler yapıyorum.Fakat Fox TV göstermiyor.
    Sanırım Yumatu IQ da Biss şifreleme sistemi ile ilgili bi sorun var.Çünkü Biss şifreleme sistemi ile çalışan diğer kanalları da göstermiyor.
    Yardım lütfen...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel softcamı yükle gene çalışmıyorsa biss bölümündeki fox tv frekansını kontrol et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Barbarconan ;
    Verdiğin örnekteki gibi şifreleri girdim Rai Afrika çalıştı fakat Fox tv çalışmıyor.
    Nerdeyse çıldırmak üzereyim.
    Yardım lütfen

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri