REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: goldmaster 40100 fta yazılım fail hatası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn goldmaster 40100 fta yazılım fail hatası

arkadaşlar cihaza org yazılım atmayı denedim download fail hatası veriyor buc dosyası atıyorum fail hatası veriyor yeni yazılım atıyorum fail hatası veriyuor sorun nerde acaba cihazın yazılımı
    software ver GMSB 6812S860EC
    BOOT VER:10.1
    DATE: NOV 17 2006

bu cihaza yazılım yüklemek için başka ne yapabilirim kurtarma yazılımları mevcutmu eğer bir çözüm varsa acil yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki bu cihaza daha önce başka marka yazılım atıldımı termal.olimpia falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır dostum atılmamış acaba flashındamı sorun var yeniden bir flush dumpmı atsam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı levo70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır dostum atılmamış acaba flashındamı sorun var yeniden bir flush dumpmı atsam
    Flaşının yeniden yazmanız gerekebilir.Aslında original yazılım atın atmadan önce boot dosyası yukleyin bakalım neler olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne orjinal yazılım alıyor nede boot dosyası alıyor cihaz birde menülerde geçiş yaparken veya menüye bastığımda hızlı geçiyor yani menüye basıyorum kumandadan menü açılıyor kapanıyor veya kanal düzenlemeye gelicem başka bir yere geçiyor cihazı duvara fırlatıcam nerdeyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı levo70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne orjinal yazılım alıyor nede boot dosyası alıyor cihaz birde menülerde geçiş yaparken veya menüye bastığımda hızlı geçiyor yani menüye basıyorum kumandadan menü açılıyor kapanıyor veya kanal düzenlemeye gelicem başka bir yere geçiyor cihazı duvara fırlatıcam nerdeyse
    Servise getirmeniz tavsiye olunur. Ocihazlar biraz hassas cihazlar. Muaidili olan termal olimpia dada bu sorunlar oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaza flash attım cihazın önünde - - - çizgiler gelip gidiyor sanırım flashı öldürdük

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri