REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: AT-8012DCI'nın yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart AT-8012DCI'nın yazılımları

Merhaba,
    SUNNY AT-8012DCI bir receiver aldım. Fakat, bu cihaz ile ilgili (yazılım nasıl atılır, yazılım programları, kanal edit programları vs.) hiçbir bilgim bulunmamaktadır. Bu aldığım cihazda TPS'ler ve Polsatlar vs. şu anda açık değildir.

Bir de, yeni yazılım atılınca yüklenilen kanallar siliniyor mu?

Yazılım yükleme programları, kanal edit programları için yardımlarınızı bekler, kolaylıklar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile Engineer Modda Yükleyin , Cihazda başka bi yazılım varsa önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleyin , Yazılım yüklendikten sonra cihaza reset atın daha Sarı+Menu tuşu ile emuya girip Tekrar sarı tuşa basıp keylerede reset çekin !! Daha sonra sistem kurmadan kanal kilitini kaldırabilirsiniz !!

Yazılımdan sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. istediğiniz bi kanal listesini yükleyebilirsiniz , Kanal listesi yükleme resimli anlarım için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu HCakir tarafından (22-09-2007 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn.HÇakır Kardeşim,
    Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Benim cihazdaki bilgiler şöyle:
    Model : AT-8012DCIZ
    İnfo : 10.05.21-CFCA
    S/W : V02.00.07
    H/W : V12.C1.A5
    Loader : V2.1.9.V3
    C.A : 2.2.13

Buna göre hangi yazılımı nasıl yüklemem gerek, eğer adım adım tarif ederseniz memnun olurum.

Her yazılım yüklemede, kanal listesini de yeniden mi yüklememiz gerekiyor, yani kanal saklama gibi bir seçenek yokmu ?

Yardımlarınız için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

H.Cakır kardesım 8012 ler c board degılmı yanlısmıyım??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    H.Cakır kardesım 8012 ler c board degılmı yanlısmıyım??
    Doğrudur c boardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar @HCakir dostum doğru yazılımı vermiştir verdiği yazılımda c boardlıdır....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.
    1- Her ne kadar C Board ne demek, ne işe yarar pek anlayamadım, ancak H.Çakır kardeşimin verdiği Kurukafa linki (Truva atı virüsü) olduğu için indiremedim.
    2- Sarı+menü'ye bastığım zaman zamanlayıcı programı çıkıyor.
    3- Sistem kurmadan kanal kilitleme nedir?

Bu cihaz hakkında sıfır bilgim olduğunu ve daha basit bir anlatımınıza ihtiyacım olduğunu bildirir saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canary Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.
    1- Her ne kadar C Board ne demek, ne işe yarar pek anlayamadım, ancak H.Çakır kardeşimin verdiği Kurukafa linki (Truva atı virüsü) olduğu için indiremedim.
    2- Sarı+menü'ye bastığım zaman zamanlayıcı programı çıkıyor.
    3- Sistem kurmadan kanal kilitleme nedir?

Bu cihaz hakkında sıfır bilgim olduğunu ve daha basit bir anlatımınıza ihtiyacım olduğunu bildirir saygılar sunarım.
    verdiği kuru kafa virüslü ama zarasızdır endişelenecek bir şey yok bazı anitivirüs programları bu kurukafayı indiriken virüsü bulur antivirüs programınızı bir süre kapatın ve indirin...!!! menü+sistem kurulumundan kanal kilidini açık yapın ve kanal kilitli olduğu zaman tps(vb) açılan kanaları kapalı olursa açmaz açık yaparsanız tpsleri açacaktır ve sarı+menü bastığınızda da *** tablosunu görebilirsiniz...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kup 230 programı ile yazılımı atmaya çalışıyorum, "COM1 Off !!! ("Enter" *** to reconnect.)" yazısı çıkıyor, nasıl düzeltebilirim ?
    Bir de ATMUP113usr programı ne işe yarıyor ?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canary Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kup 230 programı ile yazılımı atmaya çalışıyorum, "COM1 Off !!! ("Enter" *** to reconnect.)" yazısı çıkıyor, nasıl düzeltebilirim ?
    Bir de ATMUP113usr programı ne işe yarıyor ?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    şuan siz yazılımı attınızmı ve atmup113usr programınla yazılımı atmayacaksınız....!!!

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri