REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: AT-8012DCI'nın yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın canary arkadaş biraz terle bu işi yapan arkaşlar akşama evine taşmı götürecek biraz emeğe saygı
    DENİZ ELEKTRONİK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Ustalar,
    Kanal edit programı ile kanalları attım, fakat ben bu dizilişi beğenmediğim için, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. (Yazılım aynen duruyor) Ancak, kanal arama'dan 12731/3333'ü seçip, şebeke açık konumda iken tarattırdığımda sadece EAS PROMO çıkıyor, yani diğer kanalları bulmuyor, bir yerde hata mı yapıyorum ?
    Teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın canary arkadaş biraz terle bu işi yapan arkaşlar akşama evine taşmı götürecek biraz emeğe saygı
    DENİZ ELEKTRONİK

Sevgili Çolak arkadaşım,
    yazdığın bu mesajla ne demek isteğini pek anlamadım, yardım istemenin neresi emeğe saygısızlık, bir türlü bağlantı kuramadım
    Eğer burada yardım istemekle emeğe saygısızlık yapıyorsak ben şimdiden özür dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canary Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Ustalar,
    Kanal edit programı ile kanalları attım, fakat ben bu dizilişi beğenmediğim için, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. (Yazılım aynen duruyor) Ancak, kanal arama'dan 12731/3333'ü seçip, şebeke açık konumda iken tarattırdığımda sadece EAS PROMO çıkıyor, yani diğer kanalları bulmuyor, bir yerde hata mı yapıyorum ?
    Teşekkür ederim.
    Kanal listesini yükledikten sonra kanal liste düzenlemeden listeyi düzenleyiblirdiniz , şebeke arama için belirttiğiniz frekansı ekleyin , Uydu aramayı seçin şebeke aramayı açık yapıp başlatın !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bnimde aynı marka ve tip receiverim var. Engüncel yazılımı nereden bulabilirim.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri