REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Hakikaten Kabak Tadı Verdi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw arkadaşlar üç aşağı beş yukarı inceledim,bu tip konuları açan ya ben oluyorum,ya ahmettaşar,ya eses yada kucer...ismini unuttuğum kardeşlerim kusura bakmasın lakin ne hikmetse hadi bırakın konu açmayı yorum yapmaktan bile imtina eden %47.8 lik bir delikanlı kesimi var...ne hikmetse onları bu platformda göremiyoruz....hoş onlar yorum yapıp bizde cevap verince konu kapatılıyo....ne iştir çözemedim...bilen varsa bi zahmet açıklasın....:49: :49: :49:

arkadaşım sana katılmamak elde değil inanırmısın bende 3 yıldır bu %47.8 partiye o kadar çok güvenmiştim ki ben bunlardan başka oy verecek kimse yok diyordum yani o kadar ki kendimi kaptırmıştım (tabi ki basının etkiside çok büyük bizim basını biliyorsunuz zaten)ama o cumhurbaşkanlığı seçimleri, askere sergilenen tavırlar ve AB hayranlığı bana doğru yolda olmadığımı gösterdi kendimede hala şaşıyorum ben o zamanlar nasıl kanmışım diye.yani anlatmak istediğim işin içinde arkadaşım ESES-58'in de belirtiği gibi partizanlık olsa bende bu %47.8 lerden olurdum. ama biz kendi bildiğimiz doğrular üzerine görüş belirtiyoruz. ve bencede herkesin bu gözle bakması gerektiğine inanıyorum kendi şahsi çıkarlarımızı bırakıp ülke çıkarlarını düşünmeliyiz.Allah'a şükür ki ben bu yanlış yolu sezip döndüm darısı diğerlerine..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sana katılmamak elde değil inanırmısın bende 3 yıldır bu %47.8 partiye o kadar çok güvenmiştim ki ben bunlardan başka oy verecek kimse yok diyordum yani o kadar ki kendimi kaptırmıştım (tabi ki basının etkiside çok büyük bizim basını biliyorsunuz zaten)ama o cumhurbaşkanlığı seçimleri, askere sergilenen tavırlar ve AB hayranlığı bana doğru yolda olmadığımı gösterdi kendimede hala şaşıyorum ben o zamanlar nasıl kanmışım diye.yani anlatmak istediğim işin içinde arkadaşım ESES-58'in de belirtiği gibi partizanlık olsa bende bu %47.8 lerden olurdum. ama biz kendi bildiğimiz doğrular üzerine görüş belirtiyoruz. ve bencede herkesin bu gözle bakması gerektiğine inanıyorum kendi şahsi çıkarlarımızı bırakıp ülke çıkarlarını düşünmeliyiz.Allah'a şükür ki ben bu yanlış yolu sezip döndüm darısı diğerlerine..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri