rauf denktaş mucadele ederken sanırım üç adım ötesindeydin..bu konuda çok hassassında mehmet ali talatı rumla işbirlikçi gibi lanse etmeye çalışan mesaj sahibi arkadaşa bu hassasiyeti niçin göstermiyorsun kardeşim,beni terbiyesizlikle suçlarken onu neden pas geçiyorsun,onuda neden kınamıyorsun,m.a.talat şuanki seçilmiş c. başkanı deyilmi..beni terbiyeye davet eden kişinin şuanki c. başkanınada sahip çıkmasını beklerdim...
koca türki cumhuriyeti başbakanına (r.t.erdoğan)tavır almış birine saygı göstermemi sakın benden bekleme küçer06,onun benim başbakanıma nekadar saygı gösterirse bende ona o kadar gösteririm,400 bin nufuslu vilayet çapındaki ülkeyi yönettiğini sanan denktaşın haddini aşıp tc başbakanına karşı siyasi tavır takınması kınanacak asıl olaydır,terbiyesizliğin daniskasıdır..birdaha birilerini terbiyesizlikle suçlayıp kınayacağın zaman iki kere düşün,insanların düşüncelerine ve fikirlerinede saygılı olmayı öğren,benim o mesajdaki düşüncelerimi senin hoşuna gitsin diye yazmadım,burada kimsenin yalakalığınıda yapmıyoruz,herkez kendi fikrini yazıyor,birilerine gıcık olsun veya hoş tutsun diye deyil...

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri