REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından memnun musunuz?

Katılımcı sayısı
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

69 33.99%
  • Hayır

134 66.01%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından memnun musunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından menmun musunuz?

Anketimiz 7 gun surecektir.Uyelerimizin konuya katılımlarını ve oylarını bekliyoruz..
    Konu Admin tarafından (23-09-2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazdıgın öneri anket oldu hocam.(Açmayı unutmussun sanırım)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ülkemizde o kadar sık eğitim sistemi değişiyorki öğretmenler dahi ayak uyduramıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir eğitimci olarak müfradatın geneline bakıldığında iyi,ancak performans ve projeler bizi oldukca yoruyor.ayrıca müfredat 24 kişilik sınıflara göre hazırlanmış.bizde ise sınıflarda 47-48 kişi var budurumda hangi öğrencinin performans görevine gözcülük yapacağız bu muamma gibi önümüzde duruyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende memnun degilim her sene karmakarısık bir sistemin olması iyi degil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şöyle düşünüyorum şu ana kadar egitime verilen harçanan paralara yazık oldu diyorum
    yıllardır ne hikmetse bir türlü kaliteli egitim standartını yakalayamadık yıllardır köylere çıkıyorum
    okullar terk edilmiş bilgisayarlar çalınmış donanımlar çalınmış harcanan binlerce dolar millyarlarca dolar zayiyat hala egitimde geneleksel standartından vaz geçemedik..

ilk yapılacak iş ler başında taşımalı egitimi kaldırmak başta geliyor mili egeitim bakanlıgı her köye okaullar yapacagına şehir merkezlerinde deww kompleslkli yatılı okullar inşa etmeli
    ve bu egitimi verecek ögretmenlerinde lojmanları bu komplexlerin içinde olmalıdır...

ayrıca egitim görecek çocuklarımızın küçük yaşdan itibaren bu dev yatılı komlex okullarda
    disiplin içinde yetiştirilmesi ülkeye vatana hayırlı gençlik yetiştirmelidir kısacası üniversite dedigimiz egitim ilk okullardan başlamalı disiplin içinde deavam etmelidir konuşulacak çok şey var ama bu egitim rezaleti artık bitmeli diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkede eğitim-öğretim varmıki,programı olsun.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkede eğitim-öğretim varmıki,programı olsun.
    arkadaşım eleştirmekten çok egitim için ne yapılmalı bunları konuşalım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğitim, hükümet politikası olmaktan çıkıp devlet politikası olmadıkça sistem kurulamaz..
    Eğitimde atılan doğru adımların neticeleri uzun yıllar sonra alınır. Her yıl değşikliğe giderseniz bir adım ilerlemek mümkün değildir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım eleştirmekten çok egitim için ne yapılmalı bunları konuşalım
    arkadaşım anket sorusuna göre cevap bu,yok yapılması gerekenler konuşulacaksa başka bir başlık altında konuşuruz.gerçi yine söylüyorum olmayan şeye çene yormakta yanlış

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri