Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından menmun musunuz?
Anketimiz 7 gun surecektir.Uyelerimizin konuya katılımlarını ve oylarını bekliyoruz..
Evet
Hayır
Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından menmun musunuz?
Anketimiz 7 gun surecektir.Uyelerimizin konuya katılımlarını ve oylarını bekliyoruz..
Konu Admin tarafından (23-09-2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
Yazdıgın öneri anket oldu hocam.(Açmayı unutmussun sanırım)
Ülkemizde o kadar sık eğitim sistemi değişiyorki öğretmenler dahi ayak uyduramıyorlar
bir eğitimci olarak müfradatın geneline bakıldığında iyi,ancak performans ve projeler bizi oldukca yoruyor.ayrıca müfredat 24 kişilik sınıflara göre hazırlanmış.bizde ise sınıflarda 47-48 kişi var budurumda hangi öğrencinin performans görevine gözcülük yapacağız bu muamma gibi önümüzde duruyor.
ben şöyle düşünüyorum şu ana kadar egitime verilen harçanan paralara yazık oldu diyorum
yıllardır ne hikmetse bir türlü kaliteli egitim standartını yakalayamadık yıllardır köylere çıkıyorum
okullar terk edilmiş bilgisayarlar çalınmış donanımlar çalınmış harcanan binlerce dolar millyarlarca dolar zayiyat hala egitimde geneleksel standartından vaz geçemedik..
ilk yapılacak iş ler başında taşımalı egitimi kaldırmak başta geliyor mili egeitim bakanlıgı her köye okaullar yapacagına şehir merkezlerinde deww kompleslkli yatılı okullar inşa etmeli
ve bu egitimi verecek ögretmenlerinde lojmanları bu komplexlerin içinde olmalıdır...
ayrıca egitim görecek çocuklarımızın küçük yaşdan itibaren bu dev yatılı komlex okullarda
disiplin içinde yetiştirilmesi ülkeye vatana hayırlı gençlik yetiştirmelidir kısacası üniversite dedigimiz egitim ilk okullardan başlamalı disiplin içinde deavam etmelidir konuşulacak çok şey var ama bu egitim rezaleti artık bitmeli diye düşünüyorum
ülkede eğitim-öğretim varmıki,programı olsun.
Eğitim, hükümet politikası olmaktan çıkıp devlet politikası olmadıkça sistem kurulamaz..
Eğitimde atılan doğru adımların neticeleri uzun yıllar sonra alınır. Her yıl değşikliğe giderseniz bir adım ilerlemek mümkün değildir..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri