REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından memnun musunuz?

Katılımcı sayısı
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

69 33.99%
  • Hayır

134 66.01%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından memnun musunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fena deyil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şans oyunlarından kurumların aldıkları paralarda eğitime giden birinci sıraya çıktığında bu ülkedeki eğitimi ciddiye alındığı hissine kapılacağım....
    not:şuan show tv'de egitime katkıda bulunmak için kişi ve kuruluşlardan para toplamak için uygur kardeşlerin proğramını seyrediyorum..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun zaman oldu bizim için okuttuğumuz çocukta yok o yüzden yabancı kaldım ben bu konuya ama karışık bir sitem okuduğumuz haberlere göre her sene zaten üniversite sistemi değişiyor bakalım daha neler çıkaracaklar bir türlü oturtamadılar sistemi saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakanlıklarımızın içinde Adı MİLLİ ile başlayan iki bakanlığımız var. Milli Savunma Bakanlığını bilemem ama Milli Eğitim Bakanlğında MİLLİLİK dışında ni ararsanız var. Gelelim yeni programa bu programın hazırlanması aşamasında bu programı uygulayacak olan öğretmenlerden görüş alındığını duymadım. Program ile birlikte sınav sistemleri, ölçme değerlendirme ölçütleri de değişiyor. Ama dikkat edilmesi gereken durum şu : 7 yıl eski müfredata göre yetişen öğrenci yeni bir sistemle sınava alınıyor. Diploma notlarının OKS sınavını eklilemesi gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende memnun değilim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öğrenci lehine çok fazla.nerdeyse kalmak imkansız öğrenciler için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düzen düzelmezse halimiz ortada eğitim öğretim yavaş ilerliyor geçen zaman daima lehimize olur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NEREDEN BAKARSANIZ BAKIN;KÜLLİ MİN-AYB...(hertaraftan-hepsi ayıp...)bir yönetim-sistem.
    Aslında ben,şikayetçiyim ama 8 yıllık KÖR EĞİTİMDEN-KÖRLETEN-YOKEDEN EĞİTİMDEN şikayetçiyim..
    Bakınız çocuklarımızı zorla 8 yıl okutuyoruz bazen...Yani çocuğun okumak niyeti yok ama 8 yıllık sistem:"YERSEN" dercesine "OKUTACAKSIN!" diyor ve "ÜRETKEN BEYİNLER","ZAVALLI BEYİN"haline getirilircesine "KART ve HİÇBİRŞEYE EĞİLMEMİŞ" olarak büyütülüyor.
    Düşünün;16-17 yaşında mı çocuk daha iyi kavrar?Yoksa "ağaç yaş iken eğilir"misali,"yaş küçüldükçe,anlaması daha kolay olur tezi mi doğrudur?
    En yakın örneği;MESLEK ile uğraşan esnaf...
    Çırakları var mı?
    Kalfaları var mı?
    Geleceğin ustaları var mı?
    Ne denirse denilsin;"BENİM KAFAM ALMAZ ABİ"...
    Ben işçi bulamıyorum...
    Arkadaş ki usta mı-usta eleman sıkıntısı yaşıyor...
    Yazın eleman var ama kardeşim diyor"Adam kazık kadar,eli bir b...k tutmuyor..Birşey söylüyorsun yap,diye;neredeyse seni döğecek...vs.vs..."...
    Başka söze hacat var mı?
    Anlayan zaten anladı ki;"ANLAMAYAN DA ANLAMADIINDAN DEĞİL,ÖÖLE ANLAMAK İSTEDİİNDENDİR",yoksa anlamayan kalmadı...Kolaygelsin..
    8 yıl eğitim devam ederse zürriyetimiz hep kısa yoldanzengin olmayı tercih eden;HAYALPEREST ve bel ki de İNSANLARA HİÇ DE ACIMAYAN BİRİLERİ olacak...Bazı örnekleri zaten var...
    Evvelaa insan olmalı çocuklarımız,daha sonra da:ELİ İŞ-TUTAN İNSAN olmalı...
    Konu DIGISAT tarafından (24-09-2007 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şahsen ben memlun değilimm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğitim öğretim programını değiştirmek öyle yaz boz gibi olmuyor malesef bizim ülkemizde bu böyle oluyor biz yaptık biz ettik diyerek.Eski uygulanan anglo-sakson eğitim sisteminden ((katı kuralları olan mürebbiye geleneği taşıyan)vaz geçiyoruz çok özgürlükcüyüz ya amerikan eğitim sistemimizi uygulamaya koyuyoruz hayırlı olsun.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri