evet eğitimde artık para oldu. parası olmayana eğitimde yok.
Evet
Hayır
evet eğitimde artık para oldu. parası olmayana eğitimde yok.
DIGISAT usta benimde vurgulamak istediğim senin anlattıkların. Önce eğitim, sonra esaslı öğretim. Ama gel gör ki sistem yaz-boz tahtasına çevrildiği için sen yanında çalışana, bizler öğrencilere laf söyleyemez duruma getirildik. Birde o gelişmiş dediğin ülkeler zamanında Osmanlının yapmadığını yaparak; yani işgal ettikleri ülkeleri sömürerek bugünkü durumlarına geldiler. Oraları tam bir tüketim çılgınlığını yaşıyorlar. Bizim toplumuda yavaş yavaş buna alıştırıyor oda ayrı bir konu. O ülkelerdeki refah düzeyi bu yüzden artıyor. Bizde ise tam tersi gün geçtikçe fakirleşiyoruz. Bırak elimizdekini atmayı bozulduğunda tair ettirmeye parayı bulamıyanlarımız var ne yazık ki! Neyse bunlar derin yaralı mevzularmız.
Saygılar.
Bilmukabele hocam...Kolaygelsin...DIGISAT usta benimde vurgulamak istediğim senin anlattıkların. Önce eğitim, sonra esaslı öğretim. Ama gel gör ki sistem yaz-boz tahtasına çevrildiği için sen yanında çalışana, bizler öğrencilere laf söyleyemez duruma getirildik. Birde o gelişmiş dediğin ülkeler zamanında Osmanlının yapmadığını yaparak; yani işgal ettikleri ülkeleri sömürerek bugünkü durumlarına geldiler. Oraları tam bir tüketim çılgınlığını yaşıyorlar. Bizim toplumuda yavaş yavaş buna alıştırıyor oda ayrı bir konu. O ülkelerdeki refah düzeyi bu yüzden artıyor. Bizde ise tam tersi gün geçtikçe fakirleşiyoruz. Bırak elimizdekini atmayı bozulduğunda tair ettirmeye parayı bulamıyanlarımız var ne yazık ki! Neyse bunlar derin yaralı mevzularmız.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri