REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından memnun musunuz?

Katılımcı sayısı
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

69 33.99%
  • Hayır

134 66.01%
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Geçen yıl değiştirilen eğitim-öğretim programından memnun musunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet eğitimde artık para oldu. parası olmayana eğitimde yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DIGISAT usta benimde vurgulamak istediğim senin anlattıkların. Önce eğitim, sonra esaslı öğretim. Ama gel gör ki sistem yaz-boz tahtasına çevrildiği için sen yanında çalışana, bizler öğrencilere laf söyleyemez duruma getirildik. Birde o gelişmiş dediğin ülkeler zamanında Osmanlının yapmadığını yaparak; yani işgal ettikleri ülkeleri sömürerek bugünkü durumlarına geldiler. Oraları tam bir tüketim çılgınlığını yaşıyorlar. Bizim toplumuda yavaş yavaş buna alıştırıyor oda ayrı bir konu. O ülkelerdeki refah düzeyi bu yüzden artıyor. Bizde ise tam tersi gün geçtikçe fakirleşiyoruz. Bırak elimizdekini atmayı bozulduğunda tair ettirmeye parayı bulamıyanlarımız var ne yazık ki! Neyse bunlar derin yaralı mevzularmız.
    Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DIGISAT usta benimde vurgulamak istediğim senin anlattıkların. Önce eğitim, sonra esaslı öğretim. Ama gel gör ki sistem yaz-boz tahtasına çevrildiği için sen yanında çalışana, bizler öğrencilere laf söyleyemez duruma getirildik. Birde o gelişmiş dediğin ülkeler zamanında Osmanlının yapmadığını yaparak; yani işgal ettikleri ülkeleri sömürerek bugünkü durumlarına geldiler. Oraları tam bir tüketim çılgınlığını yaşıyorlar. Bizim toplumuda yavaş yavaş buna alıştırıyor oda ayrı bir konu. O ülkelerdeki refah düzeyi bu yüzden artıyor. Bizde ise tam tersi gün geçtikçe fakirleşiyoruz. Bırak elimizdekini atmayı bozulduğunda tair ettirmeye parayı bulamıyanlarımız var ne yazık ki! Neyse bunlar derin yaralı mevzularmız.
    Saygılar.
    Bilmukabele hocam...Kolaygelsin...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri