Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan memnun musunuz?

Katýlýmcý sayýsý
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

69 33.99%
  • Hayýr

134 66.01%
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan memnun musunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fena deyil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þans oyunlarýndan kurumlarýn aldýklarý paralarda eðitime giden birinci sýraya çýktýðýnda bu ülkedeki eðitimi ciddiye alýndýðý hissine kapýlacaðým....
    not:þuan show tv'de egitime katkýda bulunmak için kiþi ve kuruluþlardan para toplamak için uygur kardeþlerin proðramýný seyrediyorum..
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uzun zaman oldu bizim için okuttuðumuz çocukta yok o yüzden yabancý kaldým ben bu konuya ama karýþýk bir sitem okuduðumuz haberlere göre her sene zaten üniversite sistemi deðiþiyor bakalým daha neler çýkaracaklar bir türlü oturtamadýlar sistemi saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bakanlýklarýmýzýn içinde Adý MÝLLÝ ile baþlayan iki bakanlýðýmýz var. Milli Savunma Bakanlýðýný bilemem ama Milli Eðitim Bakanlðýnda MÝLLÝLÝK dýþýnda ni ararsanýz var. Gelelim yeni programa bu programýn hazýrlanmasý aþamasýnda bu programý uygulayacak olan öðretmenlerden görüþ alýndýðýný duymadým. Program ile birlikte sýnav sistemleri, ölçme deðerlendirme ölçütleri de deðiþiyor. Ama dikkat edilmesi gereken durum þu : 7 yýl eski müfredata göre yetiþen öðrenci yeni bir sistemle sýnava alýnýyor. Diploma notlarýnýn OKS sýnavýný eklilemesi gibi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende memnun deðilim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öðrenci lehine çok fazla.nerdeyse kalmak imkansýz öðrenciler için.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öðrenci lehine çok fazla.nerdeyse kalmak imkansýz öðrenciler için.
    Sanýrým siz bikaç sene geriden takip ediyorsunuz..Artýk kalmak deðil neredeyse geçmek imkansýz..
    Benim böyle bir sorunum yok ama tam eðitim siteminin deðiþtiði zamana denk geldiðim için iki sistem arasýndaki farký anlayabiliyorum....
    Kýsacasý system of a down diyebiliriz..:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düzen düzelmezse halimiz ortada eðitim öðretim yavaþ ilerliyor geçen zaman daima lehimize olur

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

NEREDEN BAKARSANIZ BAKIN;KÜLLÝ MÝN-AYB...(hertaraftan-hepsi ayýp...)bir yönetim-sistem.
    Aslýnda ben,þikayetçiyim ama 8 yýllýk KÖR EÐÝTÝMDEN-KÖRLETEN-YOKEDEN EÐÝTÝMDEN þikayetçiyim..
    Bakýnýz çocuklarýmýzý zorla 8 yýl okutuyoruz bazen...Yani çocuðun okumak niyeti yok ama 8 yýllýk sistem:"YERSEN" dercesine "OKUTACAKSIN!" diyor ve "ÜRETKEN BEYÝNLER","ZAVALLI BEYÝN"haline getirilircesine "KART ve HÝÇBÝRÞEYE EÐÝLMEMÝÞ" olarak büyütülüyor.
    Düþünün;16-17 yaþýnda mý çocuk daha iyi kavrar?Yoksa "aðaç yaþ iken eðilir"misali,"yaþ küçüldükçe,anlamasý daha kolay olur tezi mi doðrudur?
    En yakýn örneði;MESLEK ile uðraþan esnaf...
    Çýraklarý var mý?
    Kalfalarý var mý?
    Geleceðin ustalarý var mý?
    Ne denirse denilsin;"BENÝM KAFAM ALMAZ ABÝ"...
    Ben iþçi bulamýyorum...
    Arkadaþ ki usta mý-usta eleman sýkýntýsý yaþýyor...
    Yazýn eleman var ama kardeþim diyor"Adam kazýk kadar,eli bir b...k tutmuyor..Birþey söylüyorsun yap,diye;neredeyse seni döðecek...vs.vs..."...
    Baþka söze hacat var mý?
    Anlayan zaten anladý ki;"ANLAMAYAN DA ANLAMADIINDAN DEÐÝL,ÖÖLE ANLAMAK ÝSTEDÝÝNDENDÝR",yoksa anlamayan kalmadý...Kolaygelsin..
    8 yýl eðitim devam ederse zürriyetimiz hep kýsa yoldanzengin olmayý tercih eden;HAYALPEREST ve bel ki de ÝNSANLARA HÝÇ DE ACIMAYAN BÝRÝLERÝ olacak...Bazý örnekleri zaten var...
    Evvelaa insan olmalý çocuklarýmýz,daha sonra da:ELÝ ÝÞ-TUTAN ÝNSAN olmalý...
    Konu DIGISAT tarafýndan (24-09-2007 Saat 16:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar þahsen ben memlun deðilimm

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri