evet eðitimde artýk para oldu. parasý olmayana eðitimde yok.

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
evet eðitimde artýk para oldu. parasý olmayana eðitimde yok.
DIGISAT usta benimde vurgulamak istediðim senin anlattýklarýn. Önce eðitim, sonra esaslý öðretim. Ama gel gör ki sistem yaz-boz tahtasýna çevrildiði için sen yanýnda çalýþana, bizler öðrencilere laf söyleyemez duruma getirildik. Birde o geliþmiþ dediðin ülkeler zamanýnda Osmanlýnýn yapmadýðýný yaparak; yani iþgal ettikleri ülkeleri sömürerek bugünkü durumlarýna geldiler. Oralarý tam bir tüketim çýlgýnlýðýný yaþýyorlar. Bizim toplumuda yavaþ yavaþ buna alýþtýrýyor oda ayrý bir konu. O ülkelerdeki refah düzeyi bu yüzden artýyor. Bizde ise tam tersi gün geçtikçe fakirleþiyoruz. Býrak elimizdekini atmayý bozulduðunda tair ettirmeye parayý bulamýyanlarýmýz var ne yazýk ki! Neyse bunlar derin yaralý mevzularmýz.
Saygýlar.
Bilmukabele hocam...Kolaygelsin...DIGISAT usta benimde vurgulamak istediðim senin anlattýklarýn. Önce eðitim, sonra esaslý öðretim. Ama gel gör ki sistem yaz-boz tahtasýna çevrildiði için sen yanýnda çalýþana, bizler öðrencilere laf söyleyemez duruma getirildik. Birde o geliþmiþ dediðin ülkeler zamanýnda Osmanlýnýn yapmadýðýný yaparak; yani iþgal ettikleri ülkeleri sömürerek bugünkü durumlarýna geldiler. Oralarý tam bir tüketim çýlgýnlýðýný yaþýyorlar. Bizim toplumuda yavaþ yavaþ buna alýþtýrýyor oda ayrý bir konu. O ülkelerdeki refah düzeyi bu yüzden artýyor. Bizde ise tam tersi gün geçtikçe fakirleþiyoruz. Býrak elimizdekini atmayý bozulduðunda tair ettirmeye parayý bulamýyanlarýmýz var ne yazýk ki! Neyse bunlar derin yaralý mevzularmýz.
Saygýlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)