Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan memnun musunuz?

Katýlýmcý sayýsý
203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

69 33.99%
  • Hayýr

134 66.01%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan memnun musunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2

Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan menmun musunuz?

Anketimiz 7 gun surecektir.Uyelerimizin konuya katýlýmlarýný ve oylarýný bekliyoruz..
    Konu Admin tarafýndan (23-09-2007 Saat 19:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazdýgýn öneri anket oldu hocam.(Açmayý unutmussun sanýrým)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir eðitimci olarak müfradatýn geneline bakýldýðýnda iyi,ancak performans ve projeler bizi oldukca yoruyor.ayrýca müfredat 24 kiþilik sýnýflara göre hazýrlanmýþ.bizde ise sýnýflarda 47-48 kiþi var budurumda hangi öðrencinin performans görevine gözcülük yapacaðýz bu muamma gibi önümüzde duruyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemizde o kadar sýk eðitim sistemi deðiþiyorki öðretmenler dahi ayak uyduramýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende memnun degilim her sene karmakarýsýk bir sistemin olmasý iyi degil

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben þöyle düþünüyorum þu ana kadar egitime verilen harçanan paralara yazýk oldu diyorum
    yýllardýr ne hikmetse bir türlü kaliteli egitim standartýný yakalayamadýk yýllardýr köylere çýkýyorum
    okullar terk edilmiþ bilgisayarlar çalýnmýþ donanýmlar çalýnmýþ harcanan binlerce dolar millyarlarca dolar zayiyat hala egitimde geneleksel standartýndan vaz geçemedik..

ilk yapýlacak iþ ler baþýnda taþýmalý egitimi kaldýrmak baþta geliyor mili egeitim bakanlýgý her köye okaullar yapacagýna þehir merkezlerinde deww kompleslkli yatýlý okullar inþa etmeli
    ve bu egitimi verecek ögretmenlerinde lojmanlarý bu komplexlerin içinde olmalýdýr...

ayrýca egitim görecek çocuklarýmýzýn küçük yaþdan itibaren bu dev yatýlý komlex okullarda
    disiplin içinde yetiþtirilmesi ülkeye vatana hayýrlý gençlik yetiþtirmelidir kýsacasý üniversite dedigimiz egitim ilk okullardan baþlamalý disiplin içinde deavam etmelidir konuþulacak çok þey var ama bu egitim rezaleti artýk bitmeli diye düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkede eðitim-öðretim varmýki,programý olsun.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ülkede eðitim-öðretim varmýki,programý olsun.
    arkadaþým eleþtirmekten çok egitim için ne yapýlmalý bunlarý konuþalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým eleþtirmekten çok egitim için ne yapýlmalý bunlarý konuþalým
    arkadaþým anket sorusuna göre cevap bu,yok yapýlmasý gerekenler konuþulacaksa baþka bir baþlýk altýnda konuþuruz.gerçi yine söylüyorum olmayan þeye çene yormakta yanlýþ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eðitim, hükümet politikasý olmaktan çýkýp devlet politikasý olmadýkça sistem kurulamaz..
    Eðitimde atýlan doðru adýmlarýn neticeleri uzun yýllar sonra alýnýr. Her yýl deðþikliðe giderseniz bir adým ilerlemek mümkün deðildir..

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri