Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan menmun musunuz?
Anketimiz 7 gun surecektir.Uyelerimizin konuya katýlýmlarýný ve oylarýný bekliyoruz..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Geçen yýl deðiþtirilen eðitim-öðretim programýndan menmun musunuz?
Anketimiz 7 gun surecektir.Uyelerimizin konuya katýlýmlarýný ve oylarýný bekliyoruz..
Konu Admin tarafýndan (23-09-2007 Saat 19:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Yazdýgýn öneri anket oldu hocam.(Açmayý unutmussun sanýrým)
bir eðitimci olarak müfradatýn geneline bakýldýðýnda iyi,ancak performans ve projeler bizi oldukca yoruyor.ayrýca müfredat 24 kiþilik sýnýflara göre hazýrlanmýþ.bizde ise sýnýflarda 47-48 kiþi var budurumda hangi öðrencinin performans görevine gözcülük yapacaðýz bu muamma gibi önümüzde duruyor.
Ülkemizde o kadar sýk eðitim sistemi deðiþiyorki öðretmenler dahi ayak uyduramýyorlar
ben þöyle düþünüyorum þu ana kadar egitime verilen harçanan paralara yazýk oldu diyorum
yýllardýr ne hikmetse bir türlü kaliteli egitim standartýný yakalayamadýk yýllardýr köylere çýkýyorum
okullar terk edilmiþ bilgisayarlar çalýnmýþ donanýmlar çalýnmýþ harcanan binlerce dolar millyarlarca dolar zayiyat hala egitimde geneleksel standartýndan vaz geçemedik..
ilk yapýlacak iþ ler baþýnda taþýmalý egitimi kaldýrmak baþta geliyor mili egeitim bakanlýgý her köye okaullar yapacagýna þehir merkezlerinde deww kompleslkli yatýlý okullar inþa etmeli
ve bu egitimi verecek ögretmenlerinde lojmanlarý bu komplexlerin içinde olmalýdýr...
ayrýca egitim görecek çocuklarýmýzýn küçük yaþdan itibaren bu dev yatýlý komlex okullarda
disiplin içinde yetiþtirilmesi ülkeye vatana hayýrlý gençlik yetiþtirmelidir kýsacasý üniversite dedigimiz egitim ilk okullardan baþlamalý disiplin içinde deavam etmelidir konuþulacak çok þey var ama bu egitim rezaleti artýk bitmeli diye düþünüyorum
ülkede eðitim-öðretim varmýki,programý olsun.
Eðitim, hükümet politikasý olmaktan çýkýp devlet politikasý olmadýkça sistem kurulamaz..
Eðitimde atýlan doðru adýmlarýn neticeleri uzun yýllar sonra alýnýr. Her yýl deðþikliðe giderseniz bir adým ilerlemek mümkün deðildir..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri